Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
....odrobina paranoi się przyda...
Dlatego też do tej pory nie mam swojego konta na NK, FB i innych społecznosciówkach. Boję się ich :]

Doprawdy? Nie masz konta Analytics (które musisz mieć by analizować ukryte słowa kluczowe po ssl), ani Webmaster Tools (które musisz mieć żeby zgłosić reinclusion request), ani Youtube (które musisz mieć żeby obejrzeć film z restrykcjami, lub promować się na video), ani żadnego wpisu w Google Maps (które jest zintegrowane z Plusem)?

Nie kliknąłeś przypadkiem, aby móc z tego korzystać, "akceptuję nową politykę prywatności", która oznacza w skrócie: wszystkie moje usługi Google są usługami jednego człowieka, z którym bez odwołania możemy zrobić co nam się żywcem zachce?

Pozdrawiam, J.

Dobrze wiedzieć że odpuszczasz dla mnie 5 pierwszych miejsc w każdej frazie lokalnej, podobnie jak całe seo-video, walisz na ślepo nie analizując statystyk i z góry poddajesz się, gdy Ci zafiltrują stronę. ;-)

Pozdrawiam, J.

P.S. Poczta oczywiście poza Gmailem. ;-)

4 użytkowników czyta ten temat

3 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

ear, ***, ***, Facebook (1)

:D

No nie dziwne że jest robot Facebooka, każdy like/share zewnętrznego względem FB adresu url jest jednocześnie wizytą robota FB na stronie, wraz ze skanem linków i tych danych prywatnych userów, które są technicznie w stanie wyciągnąć.

Pozdrawiam, J.

Dla Ciebie nawet całe top10 odpuszczę i sam się zafiltruję i jak chcesz to nawet kilka +1 Ci strzele tak, że będzie miodzio ;)

Dzięki, sam sobie strzelę parę milionów. ;-)

Pozdrawiam, J.

Jeż tez tobie odpuszczam wszystkie grzechy i topy, ale taki ekspert jak ty musi wiedzieć ze lewe konta pod SEO nie mają nic wspólnego z kontami personalnymi.

Po drugie

Doprawdy? Nie masz konta Analytics (które musisz mieć by analizować ukryte słowa kluczowe po ssl), ani Webmaster Tools (które musisz mieć żeby zgłosić reinclusion request), ani Youtube (które musisz mieć żeby obejrzeć film z restrykcjami, lub promować się na video), ani żadnego wpisu w Google Maps (które jest zintegrowane z Plusem)?

doprawdy Analytics Yandex są o wiele lepsze, powie to tobie już wiele osób z tego forum, Konta map zakładane na klientów co jest oczywiste.Wemasters Tool nie widzę nic co by było mi potrzebne w tym "narzędziu" :D,

, wole Yandex Video, plusuj sobie kolego ile chcesz, mi wystarczę szablon, pula kont założona automatem, do zenka żeby te twoje plusy wywalić w kosmos :D, Wiec naprawdę jeż, czasami takie bzdety piszesz ze ciężko powstrzymać się zęby nie napisać o tym.

Dzięki, sam sobie strzelę parę milionów. ;-)
w kolano chyba że :D

Jeż tez tobie odpuszczam wszystkie grzechy i topy, ale taki ekspert jak ty musi wiedzieć ze lewe konta pod SEO nie mają nic wspólnego z kontami personalnymi.

MaxPan, taki ekspert jak Ty musi wiedzieć, że jak nawet Fotka ma system wykrywania powiązanych kont po IP, cookies i czasie zalogowania, to jakie ma Google - ale ok, rób jak chcesz, mnie się te wszystkie Pingwiny, Pandy i inne ustrojstwa nie chwytają.

I masz rację. Lepiej przestać pozycjonować polskie strony w Google, trzeba się przerzucić z wszystkim na Yandexa. Z pewnością dobijesz do pozycji - (minus) 1000, żeby mieć porównywalny traffic.

Pozdrawiam, J.

Większość zmian związanych z aktualizacją została już zakończona. Teraz pozostały jeszcze drobne dopracowania biorące się z sugestii w tym wątku.

Kilka zmian, które zostały wprowadzone:

• Linki w stopkach już nie mają nofollow,
  • Data dołączenia do PiO jest widoczna pod avatarem,
  • Lubię to zastąpiło system podziękowań (nie dało się niestety przenieść podziękowań (chociaż jeszcze się temu przyjrzymy))
  • poza wersją mobilną forum dołączyło do Tapatalka, co na pewno ucieszy niejedną osobę

@jez: czyli przez to, że ludzie chodzą po różnych stronach niewylogowując się uprzednio z FB czy G powinniśmy usunąć wszystkie social pluginy oraz, co jest jeszcze ważniejsze, Googla Analytics, czy dobrze rozumiem?

Chciałem zaznaczyć, że Analytics jest zainstalowany od 2005r. i jakoś wcześniej to nie przeszkadzało nikomu.

Pewnie nie wiedział, że był juz od tamtej pory szpiegowany :)

zauwazyłem, że po napisaniu posta nie widzę go, dopiero odświeżenie pokazuje pościk

nie wiem czy to na moim hiper sprzęcie tak mam, czy cus się zmieniło, wczoraj tego nie miałem

i czy prędkość ładowania ciut się polepszy?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności