Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z szybkościa juz nie mam problemu! wystarczyła przesiadka na ff z załaczonym nosript'sem. Na IE mozna było ocipieć zanim to całe kungfuajaxszhitowe sie pozałączało :)

i od razu posty widze napisane, o!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

F5 oczywiście działa i post się pojawia, tylko trzeba to robić za każdym razem :D, jestem na inym forum SEO z usa tez na takim silniku i jest tak samo, trzeba przyciskać F5 zęby zobaczyć swój napisany post, może to bug jakiś...

Koniecznie zróbcie możliwośc przechodzenia na wybrane strony topica bo znikła ta opcja.

Jak klikniesz na np. Strona 16 z 16 to pojawi się okienko tak jak wcześniej i tam możesz wpisać numer strony, na której życzysz sobie się znaleźć :).

Po napisaniu odpowiedzi, która pojawia się jako pierwsza na kolejnej stronie nie przenosi jak poprzednio na tę stronę (mam nadzieję, że w miarę jasno się wyraziłem :D )

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności