Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Mi też się pobierały właśnie zamiast wyświetlić/wykonać pliki PHP.

index.php

a ja myśłalem że to FF 14 takie jaja odwala bo od update mam same problemy z tym czymś, nawet przelewu nie można wysłać bo ing się sypie przy wysyłaniu przelewu - dramat

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mulenie swoją drogą - forum wyświetla jako nieprzeczytane te tematy, do których przed chwilą zaglądałem lub działy, w których wszystkie nowe tematy (od poprzedniej wizyty/zaznaczenia "oznacz wszystkie jako przeczytane") zostały przeczytane.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Od pewnego czasu dostaję jakby krótkotrwałe (kilkadziesiat minut) bany na IP. Wystarczy, że otworzę kilka wątków na raz (a zawsze tak robię na każdym forum, po prostu klikam kółkiem kilka, rzadziej kilkanaście wątków, które mnie interesują, każdy z nich otwiera się w tle na osobnej karcie i potem je po kolei czytam) i często po chwili mam same timeouty do forum.optymalizacja.com.

Jest to strasznie upierdliwe, szczególnie jak piszę odpowiedź do uprzednio otwartego wątku na osobnej karcie przeglądarki, po czym okazuje się, że szlag ją trafia.

Czy to wina mojego dostawcy internetu tudzież jego sprzętu (Neostrada + Livebox 2), czy to jednak zabezpieczenia forum przed floodem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności