Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O dużo, dużo lepiej, jedno co bym jeszcze zmienił, to fonty w postach.

Po chwili użytkowania stwierdzam, że czcionka jest koniecznie do zmiany. za bardzo rozjechana, źle się czyta.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• 2 tygodnie później...

Shoutbox panie.... gdzie tu jest shoutbox.... Najwięcej spraw można załatwić online na shoutboxsie.. Wiatr wieje, woda płynie, a standardowy shutbox jest niczym niezaznany smak dla kubków podniebienia... Po proszę shoutboxa.... Wszystkich zainteresowanych prosze o wsparcie na tymże padole wyuzdań naszych...

• 7 miesięcy temu...

Po zmianie skina zrobiłem sobie dłuższą przerwę od PiO, bo po prostu nie mogłem przyzwyczaić się do nowej, mniej przejrzystej skórki. Dziś stwierdzam, że już mi ta zmiana nie przeszkadza.

Jest jednak rzecz, którą moim zdaniem należałoby poprawić: strasznie zbity i ściśnięty tekst w postach. Można by zwiększyć przerwę pomiędzy wierszami. Podpowiem, że w CSS się to nazywa line-height.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności