Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A można zmienić format wyświetlania godziny z AM/PM na 24h? W profilu doszukać się nie mogę.

No i jak @nrm pisał - obowiązkowo dodać datę dołączenia, i to co było poprzednio w widoku postu, żeby nie trzeba było specjalnie najeżdżać na profil.

PS. No i nie podoba mi się :)

@wojtecki1 - tutaj jest:

uTh5.png

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

jeszcze jedna ważna sprawa, wcześniej ze strony głównej klikając w "ostatni post' można było trafić na końcu topiku, teraz tzreba to robić wchodząc w topik i klikając na ostania stronę.

Szkoda "Podziękowań"

myślę najbardziej ucierpi na tym dział dla początkujących, wiele osób tłumaczyło podstawy za wirtualne podziękowanie, teraz to mniej będą się przyjmować takimi prośbami.

Co do laków, przynajmniej wiele moich znajomych z tego forum nigdy nie miało konta na FB i miec nie będzie, ja tez taka ideologie podtrzymuje, społecznościowe serwisy dobre spamować z lewych kont, a nie wystawić się tam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności