Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale paskudztwo. za bardzo rozciagniete wszystko jest... rozumiem web20 szal, ale mozecie zrobic jak w gmailu, ze jest opcja comfortable, cosy, compact, co by tekst byl bardziej zbity z mniejszymi odstepami pomiedzy poszczegolnymi elementami i by wszystko bylo czytelniejsze? teraz nie moge sie odnalesc na tej stronie...

pozycjonowanie - interwencja

zdecydowanie ten "stary" wygląd był lepszy. Przez tyle lat po prostu się przyzwyczaiłem, ten nowy jest taki... to pierwsze wrażenie, ale mniej intuicyjny i te wszechobecne znaczki z głupawych sociali... Ja wiem, że taka moda, ale po co? No i wolniej to wszystko działa tu nie mam wątpliwości.

Jak chcecie takich nowości to zróbcie alternatywną wersję po staremu, ja chętnie przy niej pozostanę :)

A ja mam dziwne wrażenie że trochę wolniej działa :)

Nie mniej, na zmianę wyglądu forum zawsze ludzie będą narzekać bo są przyzwyczajeni do "starego" i nie ma co panikować, przyzwyczają się i do tego :)

Choć mogło być bardziej urozmaicone, bo to tak tym podstawowym szablonem czuć :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności