Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest zmiana tylko wyglądu, to nowa wersja skryptu IPB jak widać ze standardową skórką. Wygląd można zawsze dopracować. Zobaczcie jak ten skrypt wygląda na webhostingtalk. Wg. mnie jest okej. A to, że są zmiany i trzeba się od nowa przyzwyczajać. No cóż wszędzie przy zmianach narzekają. Allegro jak zmieniało layout to wrzawa była 3 tygodnie

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szybkość to chyba najdokuczliwszy element całej tej przesiadki. Mi podstrony ładują sie 5-10s wg serwera, a w przegladarce nim to się poustawia to do 20s dochodzi na podstronę. Teraz demonem szybkosci jest wp.pl w zestawieniu z PiO

Teraz doby mi nie starczy by tu siedzieć :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

nie mogę się przyzwyczaić...szukam konkretnych działów dwa razy tyle i nie mogę sire przestawić.. Wole starszą wersje...Tyle lat się z niej korzystało że już człowiek zna wszystko na pamięć...

Pod względem graficznym podoba mi się...

pod względem użytkowym nie podoba mi się...:/

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

@Kikas nawet gdy jestem zalogowany i wchodzę w temat w którym pojawił się nowy post od mojej ostatniej wizyty to przenosi mnie do pierwszego posta w temacie. Tylko ja tak mam?

@Osiek, ale jeśli się wchodzi w temat bezpośrednio ze strony głównej forum to tam nie ma daty czy np odnośnika do "skocz na ostatnia stronę". Od razu przechodzi do pierwszego posta a to cholernie uciążliwe :)

siła przyzwyczajenia

1. wyraźnie wolniej wszystko się ładuje - czy to przez bazę czy przez te wszystkie jsquery ?

2. istotą tego forum zawsze była treść a nie otoczka - teraz wygląda, jakby proporcje uległy odwróceniu ;P

3. IMHO za dużo wolnego miejsca - lepiej się czyta gdy posty nie są od siebie tak oddalone

jeżeli są jakieś skórki do tego softu forum to może poszukać i podpowiedzieć na co zmienić aby było lepiej ?

można wybrać kilka najbardziej popularnych skórek i dodać jako wybór

ps.

w pierwszej chwili po wejściu pomyślałem, że to jakiś hack forum i ktoś przekierował na jakieś pokemońskie forum ;P

Inaczej nawet powiadomienia przychodzą na maila myślałem że coś się zepsuło a tu całkiem n owe forum

Inaczej nawet powiadomienia przychodzą na maila myślałem że coś się zepsuło a tu całkiem n owe forum

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Mi się bardziej podobała wcześniejsza odsłona :) Może kwestia przyzwyczajenia...

Obecna:

1. Wolno chodzi

2. Wszystko zbyt się zlewa

3. Wygląda mniej oryginalnie niż poprzednia :)

No ale co jak co ale skórka w forum ma najmniejsze znaczenie :P Treść ważniejsza :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

zdjąć mi parametr nofollow ze stopki :) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

CHWILOWO MULI BO KONWERCI. CIERPLIWOŚCI :) Musimy przeczekać trudne chwile, ludu pracujący :)

Jak skończy powinno wrócić do normy :)

ps. tu jest milion+ postów jakby ktoś nie zauważył :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności