Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Przeżyłem komune, przeżyłem PiS, przeżywam Tuska .... Nowe forum bedzie mnie kosztować wiecej nerwów :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

faviconę na nowe logo zmienić :)

Michał już podmienił ale stara jeszcze siedzi wam (nam) w keszu, możesz sobie ręcznie odświeżyć

https://www.forum.optymalizacja.com/favicon.ico i będzie git :)

@zróbcie opcję wyboru skórki i koniecznie dograjcie starą wersję.

To jest bardzo dobra koncepcja, bo obecna trochę beeeee , bo jest zdecydowanie mniej czytelna :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

koniecznie dograjcie starą wersję.

Nie ma takiej możliwości technicznej więc nie proponujcie :) Trzeba zPIMPować obecną by była lepsza. Więcej cierpliwości :)

O! Jaki popularny wątek się zrobił :)

Cały czas jeszcze nad tym pracujemy i trochę to niestety potrwa.

Dlaczego serwer muli pisał nrm, serwer ma jeszcze dużo pracy przed sobą (nawet z 2 dni dodatkowych operacji poza serwowaniem treści).

Teraz się zajmiemy kilkoma ważnymi sprawami:

• nofollow w stopce
  • powiadomienia mailowe
  • zmiany kosmetyczne

Wszystkie komentarza uważnie czytamy i kolejne zmiany będziemy wdrażać jak serwer złapie trochę oddechu :)

Wolno działa. A tak poza tym to jestem przyzwyczajony do nowej wersji, więc dla mnie zmiana na lepsze. Tylko ten fb niepotrzebny u dołu na każdej podstronie.

Aha, i jeszcze wersja mobilna by się oczywiście przydała.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Wszystkie komentarza uważnie czytamy i kolejne zmiany będziemy wdrażać jak serwer złapie trochę oddechu :)

To ja się zawijam (na jakis czas ofkors ) :) - odciążę zasoby

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

- Cytaty wyświetlają się niepoprawnie.

- Niezapamiętuje miejsca w którym skończyłem przeglądać wątek. Ciągle przenosi do pierwszego postu.

- Wkurzające jest dziedziczenie formatu czcionki przy kopiowaniu treści.

- System wysyłania i odbioru wiadomości jest tragiczny! Nie łapię się w tym kompletnie.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności