Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

zróbcie opcję wyboru skórki i koniecznie dograjcie starą wersję.

To jest bardzo dobra koncepcja, bo obecna trochę beeeee , bo jest zdecydowanie mniej czytelna ;)

jestem stanowczo za...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm, mnie tam w sumie też się lepiej stara podobała, może nie ze względów estetycznych, ale człowiek się przyzwyczaił, a teraz trzeba kombinować i szukać co gdzie i przyzwyczjać się na nowo.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

@nrm, to przez ten szok, te wyskakujące po najechaniu okienka, te wodotryski nas po prostu obrzygały, choc nie powiem, wczoraj było ostrzeżenie i moglismy wziąść parasole ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Brawo... ;-)

Przydałaby sie takze wtyczka typu "Aktualizacja Statusu" tak jak jest to na https://www.web-talk.pl/ (Right Sidebar) albo "Last Topics" lub "Last Posts"...

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Archaiczny wygląd "wcześniejszego" PiO trochę mnie odstraszał, czekałem kiedy to zmienicie. Zmiany na + ;)

Mam jakieś takie odczucie że forum działa wolniej niż w starszej wersji. Osobiście na sam wygląd to mam wyjechane ;) i bardziej interesuje mnie funkcjonalność oraz to abym mógł szybko znaleźć interesujące mnie funkcje.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A więc tak:

Może i ładniej wygląda, ale... forum STRACIŁO WŁASNY STYL, teraz jest takie sfejsbukowane i zlubisiowane. Feeeeee nie lubie naśladownictwa, a styl, ktory jest przesadnie używany przez wszystkich to bardzo szybko się znudzi ;)

No i coś bardzo muli, strony otwierają się ponad 5sek!

.

nrm - nie oburzaj się, że ludzie nie czytają każdego postu w wątku... to po prostu niepraktyczne przy większej ilości postów.

Mi brakuje na każdym silniku forum czegoś takiego jak przyklejone podsumowanie/informacja od moderatora/osoby opiekującej się wątkiem (np. autora wątku).

Tam osoba opiekująca się wątkiem powinna wpisywać najważniejsze wnioski z dotychczasowej dyskusji tak żeby nie pojawiały się co chwile te sam rzeczy.

Jednak to całkiem osobny temat - co do zmian na forum generalnie na plus, więcej fajnych funkcji, ale warto by było może opracować jakąś własną autorską skórkę bo ta jest trochę nijaka. Po za tym problem z wolniejszym działaniem.

nrm - nie oburzaj się, że ludzie nie czytają każdego postu w wątku... to po prostu niepraktyczne przy większej ilości postów.

Ale to po co wtedy COKOLWIEK pisać? Przy Twoim założeniu nie ma sensu, na większość pytań odpowiedź już była, było czemu wolno, było co dalej... A na chwile znowu ktoś wejdzie i napisze, że muli ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności