Skocz do zawartości

Jak rozchodzi sie pagerank?

fizyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czytajac forum i literature tematu wiadome jest ze jezeli domena A ma jeden link wychodzacy pr3 ze strony glownej na domene B na strone glowna to B ma duza szanse miec pr2.

Jak to bedzie wygladac w takim wypadku:

Domena A ma pr3 i 3 podstrony. Kazda ma pr3. Na kazdej jest link wychodzacy do jednej domeny na strone glowna. Jaki beda miec pr domeny C, D i E? Czy bedzie to tez pr2 czy mniej? Co bedzie jezeli podstron bedzie wiecej i kazda ma pr3?

Domena A

podstrona A1 z pr3 -> domena C na strone glowna

podstrona A2 z pr3 -> domena D na strone glowna

podstrona A3 z pr3 -> domena E na strone glowna

pozdrawia fizyczny w przerwie kopania rowow:)

napisalem to jeszcze gdzie indziej ale moze tutaj czesciej zagladaja znawcy:)

Moim zdaniem na PR wpływa wiele czynników nie samo linkowanie. Weź pod uwagę jeszcze, wiek domeny, wiek linku i ogólną optymalizację witryny do której strona z podstronami PR-3 będzie linkować. Myślę, że na to pytanie ciężko odpowiedzieć, musisz sam przetestować bo nikt Ci dokładnie nie odpowie.

No ale ciekawe co napiszą koledzy, może ktoś wie:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

jest w sieci gdzieś ilość linków, której trzeba, by zrobić konkretny PR. Nawet raz porwałem się na zlecenie zrobienia PR na 3 stronach w 3 miesiące i wykonałem to zlecenie a bazowałem głównie na tym przeliczniku. Chyba o to chodziło?

podpowiem ci, że 3 linkami z PR3 nie zrobisz nawet pr1 na 3 stronach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności