Skocz do zawartości

Wtyczka Wordpressa- galeria zdjęć

kuba_ziol92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuje jakiejś fajnej wtyczki do robienia na Wordpressie galerii zdjęć w stylu takim jak jest to na dużych portalach np. coś takiego:

https://sport.wp.pl/gid,14703377,kat,1715,galeriazdjecie.html

Przede wszystkim zależy mi na tym, by taka galeria z perspektywy strony głównej wygladała jak każdy inny artykuł, a wchodząc byłoby np. 10 i pod każdym kilka zdań opisu. Ważne jest też dla mnie to, by nie był to jakiś flash czy java, tylko każde zdjęcie miało swoją podstronę.

TrendyMan.pl - moda męska z każdej strony!

CenowyAlert.pl- porównywarka cen nowej generacji!

hmm no nie do końca, bo albo nie umiem skonfigurować, albo wtyczka dodaje galerie jako nową stronę, a nie jako artykuł, a zdjęcia są wyświetlane w nie w sposób każda fotka na innej podstronie, tak żeby sobie klikać dalej i przeglądać w miejscu gdzie powinien być tekst.

P.S. W sumie można to osiągnąć robiąc zwykły tekst i dzieląc go na strony :)

TrendyMan.pl - moda męska z każdej strony!

CenowyAlert.pl- porównywarka cen nowej generacji!

Ja u siebie używam tej wtyczki i nie ma problem z tym, żeby była cała galeria w jednym artykule.

np:

https://slaskwobiektywie.pl/dworzec-pkp-w-katowicach-wczoraj-i-dzis/

Możesz sobie wybrać jak ma być wyświetlana galeria w artykule jak również możesz stworzyć osobną stronę do galerii. Wybór należy do Ciebie.

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

• 2 tygodnie później...

Zwykła+JQuery Lightbox

ja używam na stronach File Gallery+JQuerry Lightbox prosta, przejrzysta

NextGen jest bardzo popularna i rozbudowana, zamula bardziej niż podstawowe, dla mnie za dużo ustawiania :P Na jednej stronie generowała mi podstrony /null a na drugiej miałem robala w kodzie wtyczki. Popularność ma swoją cenę.

Najlepiej protestuj na xampie, jest ich sporo

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności