Skocz do zawartości

Linki ciągnące w dół?

piernik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

do jednej z moich stron wg webmaster tools prowadzi ponad 1 mln linków z domeny 4hotele.com i 600 tys linków z viapoland.com

O ile o serwis viapoland.com wydaje mi się ok to martwię się o jakość serwisu 4hotele.com

Czy takie linki mogą ciągnąć mnie w dół?? Czy mam prosić właściciela o ich usunięcie?

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Takich „gratisów” w sieci nie unikniesz, jak masz kilka dobrych linków prowadzących do twojej strony to nie powinieneś się tym przejmować.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Czy takie linki mogą ciągnąć mnie w dół?? Czy mam prosić właściciela o ich usunięcie?

może nie tyle w dół, coś takiego może skutkować informacją w panelu dla łebmajstrów, że "wykryliśmy nienaturalne (czy jakoś tam) linki prowadzące do Twojej witryny ..."

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@ear jeśli ktoś będzie chciał mi uwalić stronę swlem to też to będą naturalne linki, bo nie ja je dodałem? ;)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Rzczywiście linki z 1 mln i 600 tys. podstron tej samej domeny są bardzo naturalne.

Nei wiem jakie tam anchory leca, ale jesli anchorem jest fraza na ktora tracisz pozycje, to i tak nic nie zrobisz bo nie ty je zamiesciles ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności