Skocz do zawartości

Parę pytań

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz, pytanie czy w tym czasie kiedy ręcznie kataloguje nie mógł by zrobić coś bardziej przydatnego.

Jeżeli uważa, że jego godzina jest warta więcej niż 5zł na godzinę to takie oprogramowanie w teorii zwróci się po około 100godzinach działania, oczywiście do tego jeszcze trzeba doliczyć czas zaznajomienia się z oprogramowaniem, kupna hostingu et cetera. Ale korzyści będzie miał znacznie więcej..

Lepiej zapłacić, zainwestować raz 500zł. I kupić sobie wolny czas by zajmować się czymś innym, jak np. przygotowanie dalszej strategii pozycjonowania:) Albo rozbudowy zaplecza.

Ale pół automaty typu Seo Bohater też dobre ;-)

(I należy pamiętać, że automat nie służy do spamowania gdzie popadnie i tworzenia jeszcze większego śmietnika niż jest) Tylko ma na celu zautomatyzowanie tego co ty byś zrobił w tym czasie. Wiele osób o tym zapomina, spamuję gdzie popadnie a potem dziwi się, że filtr, że ban..

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jak pokolenie mcdonalda tak sie od tego gówna uzależnili ze już im prawdziwe jedzenie nie smakuje. Z mojego punktu widzenia początkujacy powinien ręcznie na początku wszystko robic a potem dopiero przejsc na auto. Jeden z drugim zaczyna od auto a potem gorzkie żale co sie stało bo ja nic nie wiem korzystam z atomatów i klikam tylko start.

Jestem zdania, że do wartościowych stron, warto dodać ręcznie. Ale osobiście wolę zamiast ręcznie dodawać budować bazę do którego automat będzie dodawał:) Wystarczy porządnie poczytać o narzędziu, przejrzeć dział początkujących, zadać pytania w razie jakiś niedomówień, wątpliwości i voila!

Proszę powiedz mi czym różni się dodawanie ręczne od automatycznego?

Moim zdaniem macie w sobie chore stereotypy pierwszych wersji addera, który śmiecił qlweby jakimiś krzakami zamiast opisów.

Aktualne dodawarki zrobią to co wy robicie ręcznie tylko szybciej, taka prawda.

Chcesz mieć więcej opisów, to zamów synonimizowane tak konkretnie i wklep do dodawarki, a czas poświęć na budowę zaplecza.

Ręcznie sobie możesz dodać do 10-20 katalogów, których dodawarki nie obsługują z uwagi na autorskie skrypty, ale tutaj i tak z pomocą przychodzi nawet prosty

AutoFill, który wszystko Ci wypełni...

Tym, że na przykład publikerowi zdarza się dodawać podwójne wpisy.

I gdy dodajesz używając publicznej bazy ciężko przewidzieć Ci gdzie Twoje wpisy mogą wylądować. Bo ja np. nie chciał bym mieć linków na otwartym preclu o erotycznej tematyce. Może i erotyka nie szkodzi, ale po prostu nie chciał bym.

Ok, a ja nie puściłbym w ogóle Publika na moją główną stronkę, co najwyżej seocata, z seokatalogami na głownych domenach.

Publikerem mogę podlinkować inne poziomy w piramidzie, a tam już nie obchodzi mnie, czy link jest obok opon czy wiagry.

Jedyną róznicę to widze taką że świeżak zaczynając od automatu czesto wali na oślep , potem są "efekty" , wiem to po sobie i po wielu wątkach na forum. A tak ręcznie pododaje , polinkuje , jakieś arty popisze i ma świeżak jakieś pojecie jak to powinno działać.Tylko o to mi chodziło inoman bo z wielu narzedzi trzeba umieć korzystać żeby były pomocne to są wasze słowa :)

Tutaj przykład sprawdzenia indexacji tego tematu:)
Dosyć słaby ten twój sposób :palacz:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=http%3A%2F%2Fwww.forum.optymalizacja.com%2Fforum%2Fdla-poczatkujacych-inaczej%2F

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak to jest bo nowy chce odrazu wypróbować narzędzie i przetestować a za bardzo nie wie jak to działa a potem żali się na forum bo został wynagrodzony filtrem. Miałem tak ze scrapeboxem :blum:

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

Tutaj przykład sprawdzenia indexacji tego tematu:)
Dosyć słaby ten twój sposób :palacz:

https://www.google.pl...jacych-inaczej/

Rozumiem przesłanie linku. Faktycznie kiepski, sposób chciałem dobrze wyszło jak zawszę, ale przy okazji może skomentujesz moją pierwszą wypowiedź, może masz jakies zastrzeżenia, dobrze, że mnie poprawiłeś, sam korzystam ze sprawdzania indeksacji w scrapeboxie toteż udzieliłem błędnej rady przez za co przepraszam twórce tematu i tych którzy kierowali się moją błędną radą. Zapewne nie pierwszą i nie ostatnią :hi:

@Margrabia - wszystko zależy od tego czy ktoś potrafi używać automatów. W dłuższej perspektywie praca ręczna to strata czasu i pieniędzy.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Troszkę odbiegliśmy od tematu ale się nie gniewam :)

Mam jeszcze dwa pytanka:

1. Warto o to się starać i łapać google plus 1 na jakichś wymianach? Czy ma to znaczenie że plusa daje ktoś spoza Polski?

2. Czy nazwa domeny ma znaczenie do strony zapleczowej? Mam okazję kupić tanio domenę PR4 o nazwie powiedzmy cośtamcośtam.biz.pl a postawić na niej zaplecze dotyczące np. taksówek w Warszawie.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności