Skocz do zawartości

Parę pytań

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdź skąd idą linki i upewnij się czy to napewno PR 4 czy nie jakiś fake PR,

Było chyba kilka testów :czy nazwa domeny ma znaczenie".

Ja myślę, że może mieć minimalny wpływ.

Zastanów się, czy bedziesz potrafił utrzymać ten PR 4?

Czy umiesz zoptymalizować taką zapleczówkę?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Blackpress naturalnie że ręcznie to strata czasu ale tak jak mówisz w dłuższej perspektywie, na początku zawsze lepiej samemu potestować i pobawić się. Choć ja przyznam jeszcze nie stosowałem żadnych automatów wszystko linkuje ręcznie i jak narazie to przynosi efekty jestem w top i mam 234 linki a cała konkurencja ma powyżej 5tys. Owszem automatami się wspomagam ale do analizy i wyszukiwania stron tylko. A tak najlepszym automatem dla mnie jest advanced search przez to znajdzie się prawie wszystko :)

Achil z tego co czytałem na forum faceboki nie pomagają ale g+ już tak . Prawdopodobnie korzystanie z usług google pomaga w kwesti seo a już na pewno tym którzy korzystają z google będąc zalogowani. Czy plus z poza Pl pomaga ? Pewnie jest z tym tak samo jak z linkami z po za PL.. Najwazniejsze jest abys te plusy miał ze stron powiązanych tematycznie i nie za duzy przyrost bo ci je g usunie.

Czy rodzaj auta którym chcesz jechac w długa podróż maluch czy kamper ma znaczenie ?

Masz okażję tanio wziąc domenę(ciekawe czy nie zafiltrowana) to bierz.

@Achil

1. Na pewno warto zawsze google lepiej patrzy na twoją stronę ale nie jest to na pewno najważniejszy czynnik :) Polecam https://goo.gl/0GDYk

2. Na pewno nazwa domeny jest istotna zobacz sobie u konkurencji, większość w nazwach domeny ma słowo kluczowe :) Ważny jest wiek domeny i słowo kluczowe w nim, PR to sprawa drugorzędna jeśli jest wgl prawdziwy.

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

Co do optymalizacji to wydaje mi się że tu w radzę sobie przyzwoicie. Pytam o plusy bo własnie seoptimer sygnalizuje mi że mam za mało like'ów i plusów.

Domena jest dostępna do kupna na premium.pl nie mogę sprawdzić linków ani wieku - chyba?

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Co do optymalizacji to wydaje mi się że tu w radzę sobie przyzwoicie. Pytam o plusy bo własnie seoptimer sygnalizuje mi że mam za mało like'ów i plusów.

Domena jest dostępna do kupna na premium.pl nie mogę sprawdzić linków ani wieku - chyba?.

Wrzuć adres tej domeny do majesticseo i sprawdz jej historie jezeli chodzi o linkowanie.

Wiek domeny możesz też sprawdzić może wtyczke SeoQuake zainstaluj sobie?

Jeśli chodzi o sprawdzanie BL to najlepszy majesticseo, jeśli chodzi o sprawdzanie to korzystam z serpmonster ale darmowy to najlepiej ten bo monitoruje do 20 fraz seo-stat ale niestety wyniki nie zawsze są zgodne z rzeczywistością.

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

Bo może domena tak naprawde ęnie ma, żadnej histori. Teraz wyobraź sobie zaczniesz ją linkować, z kiepskich źródeł i bardzo łatwo stracisz 4 pr.

wayback machine nie ma jej danych bo może strona nie była widoczna w sieci i ją sobie olał ;)

DOMAIN NAME: accordgrouppolska.pl is queued up for registration

created: 2012.06.24 11:35:33

:hi:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności