Skocz do zawartości

Płatne Pio

Margrabia

Rekomendowane odpowiedzi

z PiO chcą zrobić płatnego precla ?

ciekawy czy zezwolą za te 20 zł link w treści umieścić.

Przecież na forum są moderatorzy, którzy wykonują sumiennie swoją robote.

Mają takie wytyczne a nie inne i je wykonują dobrze.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

osobę która będzie na forum wycinała wszystkie posty nie związane z odpowiedzią , głupie pytania i odpowiedzi również

Pojęcie "głupie wypowiedzi" jest dość szerokie :) Potrzebna byłaby tutaj merytoryczna wiedza Pana Krzyworączki ;)

"Mądre wypowiedzi" są na blogach. Tutaj jedynie wchodzi się, aby zasięgnąć języka :)

ThI ja nie mówiłem że admini nie wykonują tego sumiennie , nie wątpie w ich zaangażowanie ,ale na pewno nie będą też marnowac połowy dnia na poprawianie i usuwanie postów, trudno od nich tego wymagać zresztą, stąd moja propozycja.

Blogi i inne ok , ale dla mnie wiekszą wartością jest forum bo to tu jest największe skupisko osób z wiedzą.

teraz nie mam czasu czytac calego tematu, ale mysle ze przydalaby sie osoba ktora dbalaby o porzadek na forum, bo sie robi smietnik vide poruszane po 1000razy te same tematy. Moze nie trzeba by bylo duzo takiej osobie placic? Moze jakis link, albo udostepnienie narzedzie seo (oczywiscie legalne)?

Skoro niektórzy nie szanują czasu innych to nie oczekujcie tego od początkujących a jest takich postów dużo z waszej strony

Zawsze uważałem, że forum jest miejscem, gdzie człowiek dzieli się za darmo swoją wiedzą, nikt go nie zmusza do udzielania odpowiedzi, jedynie otrzymuje zwykłe "dziękuje" które moim zdaniem w kilku przypadkach jest bardziej warte niż te 20 zł.

Jeśli ktoś ma wiedzę, większą niż połowa osób tu, i się nią dzieli, to należy właśnie za każdym razem takie słowo używać, bo te 20 zł nie powędruje do tego, który poświęca czas na udzielenie odpowiedzi, czy coś źle rozumiem? Co innego, zrobić raz na kwartał jakąś akcję i wpłacić na szczytny cel,

Wałkowany i nie przeszedł ??

Teraz są efekty

Efektem jest miejsce, które jest bezpłatne dla wszystkich, dla tych co mają bloga którego zaczynają pisać, i dla tych którzy ową wiedzę, wspomnianą tutaj posiadają (ich blogi czytać można również za darmo)

Ja to bym wprowadził 100 i więcej jeśli w zamian uzyskał bym szybciej jasne i konkretne rozwiązania .

Ale w funtach lub Euro?

Jednak to nie kabaret , gdzieś kiedyś czytałem chyba w poście z 2004 roku o misji ludzi tutaj , już chyba nie aktualne ??

Dlaczego zakładasz coś, czego nie wiesz? misja czasem nie trwa tydzień czasu, to długotrwały proces, polegający na osiąganiu

określonego rezultatu

a poczatkujący jeden z drugim zaczyna żenadycznie posty lizusowskie z tępymi uśmieszkami rzucać jakby to czat onetu był

żenadycznie? posty lizusowskie? jak ktoś chce znajdzie każdą odpowiedź, nawet zostanie jej udzielona, może z lekką ironią, ale nie z pogardą, odróżnij jedno od drugiego

gdzie pewnie duża część nas amatorów traci chęci i albo rezygnuje albo zaczyna kolejny głupi

Cierpliwość, umiejętne poszukiwanie treści, oraz analizowanie informacji a nie wszystko podane na tacy

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Herkules ja też znajduje w końcu to wszystko co chce ale marnuje dwa razy więcej czasu,i zamiast wyznaczonego grafiku na 2 godziny na coś, marnuje 3. Jeszcze raz powtarzam PIO jest moją najlepszą encyklopedią lepszą niż google nawet, jednak niestety na pewno koło 50% postów jest zbędnych tu po prostu. A w dzisiejszych czasach czas jest 10 razy bardziej cenny niż pieniądz.

Herkules a co stoi na przeszkodzie aby ta misja była skuteczniejsza i wygodniejsza w odbiorze dla nas , niestety zasada free jest słuszna ale się nie sprawdza mimo szczerych chęci wielu ludzi tu.To jak z dobrymi chęciami kolejnych rządów. Skoro tak ktoś jest za free to obniżcie ceny swoich produktów seo o 50% albo za 20 zł sprzedawajcie lub free dawajcie hihi :) Ja płacąć po kilkaset złoty za różne usługi, nie zawsze tak skuteczne jakbym tego chciał nie mam pretensji więc i wy za te 20zł też nie powinniście mieć ?

Prysiu czemu nie , jednak to jest drugorzędna sprawa bo to nie forum języka Polskiego.

Czyli rozumiem przeszkadzają ci błędy ortograficzne i interpunkcyjne(tu ja się przyznaje) a nie przeszkadzają ci tematy w których na 20 odpowiedzi są może z dwie pomocne ? :)

ps. To nie wiem może jakieś ograniczenia w ilości postowania w niektórych działach?

Margrabia - jak Ci szkoda czasu na czytanie PiO i przeglądanie "setek niepotrzebnych postów" to wykup szkolenie SEO u jakiegoś seowca i będziesz wiedział co, jak, gdzie, kiedy, po co i dlaczego... :)

Temat był wałkowany wiele razy, były nawet sugestie, aby wprowadzić 1 dział płatny i odsiać trollów - nie wyszło, idea forum jest inna i tak pewnie pozostanie. Mnie akurat luźny poziom dyskusji nie przeszkadza, bo lepiej chyba się udzielać i pisać na forum, gdzie panuje tzw. luz, aniżeli na forum, na którym za jeden offtopicowy post dostajemy ostrzeżenie lub banana...

nie przeszkadzają ci tematy w których na 20 odpowiedzi są może z dwie pomocne ?

Wybacz, ale jak ktoś zadaje faktycznie kolejne pytanie z rzędu, kolejne takie same to chyba i starym wyjadaczom "nerwy" puszczają, bo jak ktoś oczekuje rozwiązania na tacy i woli napisać setny raz ten sam post, niż skorzystać z wyszukiwarki i często otrzymać szybciej odpowiedź... na PiO liczą się nie tylko pozycje, ale i umiejętność dobierania słów kluczowych do szukajki forumowej.

...Blogi i inne ok , ale dla mnie wiekszą wartością jest forum bo to tu jest największe skupisko osób z wiedzą.

To nie pozostaje nic innego jak albo nauczyć się czytać pomiędzy wierszami by do tej wiedzy się dokopać, albo iść do księgarni i kupić sobie jakis poradnik.

Forum to skupisko ludzi i zawsze bedą OT, jakieś posty, które nie powinny pozostać napisane. Będzie tak na darmowym i będzie na płatnym forum. Chcesz samej wiedzy? Zapłać komuś za szkolenie indywidualnie kilka tysi, albo więcej, idź na płatne szkolenia. Opcji masz dużo i nikt Ci nie będzie tam przeszkadał swoimi postami nie na temat :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

PIO mi nie szkoda , czasu na czytanie nie których tematów już tak .

Luźne podejście również jest wskazane to nie klasztor, ale z jakąś konkretną odpowiedzią i jest git.

I nie popadajmy w paranoje, każdy post , każdy offtop ostrzeżenie, bany nie tędy droga , zawsze się oftopy zdarzają ok, ale jak jest ich za dużo to jest już problem.

Absolutnie się zgadzam że dziadkom puszczają nerwy też by mi puszczały ja to rozumiem (sam mam pracę w której musze dziennie tłumaczyć prawie jedno i to samo) Dlatego to zaproponowałem żebyście sie tyle nie denerwowali, bo niestety czesto nie potraficie ominąć głupiego wątku czy pytania i musicie odpowiedzieć ripostą która nakręca spirale dalej :)

Wszyscy na tym tracimy i wy i my początkujacy.

Xemix ja tylko z wyszukiwarki korzystam i to z parametrami, niestety przy popularnych tematach i tak musze się przez dżunglę przedzierać. A to dopiero początek jeszcze nie wiele info mi potrzeba to se radzę, ale co później będzie jak konkretniejszej wiedzy zaczne szukać. Po prostu uważam że mniejsza ilość konkretniejszych postów oszczędzi wszystkim czasu i szybciej przyswoją tą wiedzę po którą tu przychodzą. Ja to mam grafik całego dnia co do minuty wypisany, i jak go przekraczam to się wkurzam :)

ps. na nową szatę PIO też 80% z was narzeka a za kilkadziesiąt dni przyzwyczaicie się i zapomnicie o tej starej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności