Skocz do zawartości

Płatne Pio

Margrabia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:D tych skojarzeń nie mam z autopsji :D

A tak na serio przecież mamy maxroy płatny, ale tam i tak lipa jest :D Platne zamknięte fora sprawdzają się jako fora narzędziowe (Rumer,Zenno i td), fora do dzielenia się listami, modami, szablonami, robienia spólnych testów i td. Ale takie coś to maksymalne 50 osób , a nas na PIO jest ponad 30 tys i jest to forum które właśnie ma swoja moc w tym ze jest otwarte.

Po 3 cie znając realia kiedy się kupują pakiety proxy za 18 zl na 3 osoby, to zakładali by jedne konto na ekipę i łogowa li by się przez proxy :D

Wiec temat uważam całkowicie za niemający nic wolnego z rzeczywistością, jest dobrze jak jest :D

Jak tylko zobaczyłem ikonkę przy poście na głównej do tematu MaxPan to już wiedziałem że będzie jakiś "przyjemny post" jednak luźno :)

Na pewno się nie lansuje skąd ten durny pomysł, po za tym jak widzisz nie pisuje po za początkujący i i pogaduszki.

Max Pan dla mnie bez różnicy czy będzie płatny,czy ktoś to będzie robił w czynie społecznym czy jakkolwiek inaczej byle by zniknęło choćby 50 % dżungli nie przydatnych postów. Tyle

Co do Miona to może troszkę się uwolniłem ale nie widze tam dyrdymałów, odpowiedziałem co myśle.tyle, ten gośc akurat jest jednym z najbardziej pomocnych tu osób zwłaszcza w działach php i robi dokładnie tam to o czym ja pisze w tym temacie wiec do niego nawet nie nawiązuj.

I jest dobrze jak jest dla ciebie i podobnych tobie Max osób, które znają sie na temacie i mają w du**e czy jakieś info jest łatwo tu znajdywalne czy nie.

I to była tylko luźna propozycją jeśli masz inny pomysł jak poradzić sobie z dzunglą to proszę. Wiem tobie to bez różnicy bo na takie posty se po odpisujecie, pożartujecie z innymi i dalej robicie swoje .Ale początkujący później musi te dyrdymały czytać .

Nie które tematy Max wyglądają jak prywatne konwersacje na prywatnym forum grupki osób więc tu ta idea free trochę kuleje własnie przez was nie ty7lko przez głupie i powtarzające się pytania nas początkujących.

Ten wątek też specjalnie napisaem tak nisko zamiast w pogaduszkach żeby uniknąć wielu postów bo tu raczej mało kto zagląda po za stałymi userami.

W ogóle co za ohydne okreslenie lans, fuj nie lubie tego słowa :)

Siła PiO - 4 strony tematu o niczym. W sumie dowiedziałem się tylko o "komnacie" ;) ale prawdę mówiąc wolałbym tego nie wiedzieć :P

Wiedzieć jak wiedzieć. Ja tam wolę nie czuć!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Faktycznie, prochu nie wymyśliłeś ;)

https://www.forum.opt...5-platne-forum/

@Margrabia, przeczytałeś ten wątek? Jest tam m.in. wypowiedź Zgreda:

żadne płatne forum nei zapewni wam tak zwanego "knowledge transfer" co widac po maxroy - udziela się lexy i tylko ona podtrzymuje tamto forum - gdyby nie ona, jej wiedza i zaangażowanie dawno by zdechło (nie mówie o firmie, ktora żyje i jakoś przędzie ;) )

chcecie wiedzy i szkolenia ? niestety to mozna tylko osiągnąć poprzez kilka szkoleń w firmach lub u osób zajmujących się seo.

branża sieo jest tak specyficzna, że sprzedaż własne wiedzy wiąże się z drastycznym wzrostem konkurencji i to jest ryzyko, którego wiele osób nie potrafi wkalkulować swoją działalność.

Rozumiesz, w czym rzecz?

Są przydatne tematy przyklejone, nie ma warnów za zadawanie po raz setny pytania "Ile wpisów do katalogów?". No i mądrej głowie dość dwie słowie :)

No tak ear masz rację z tego punktu widzenia, jednak mi nie chodzi o sprzedawanie tej wiedzy (jeśli tak gdzieś napisałem powyżej to sory widocznie znów się uwolniłem za bardzo) Chodzi mi o uporządkowanie tej wiedzy bardziej na forum co znacząco skróci czas na szukanie potrzebnych informacji, no z tym się chyba ze mną zgodzisz ? :)

A z tymi kursami to macie rację chyba będzie trzeba się na jakiś wybrać , tylko jaki skoro na wszystkie na tym forum są psy wieszane,a opnie w sieci ..... Zreszta czego mogę się nauczyć na kursie dwudniowym? Po roku nauki jak będę znał chociaż 25% technik seo to będe happy a tu dwa dni? :)

Osobiscie najlepiej mi się uczy w praktyce czyli nauka + własne testy + fora branżowe weryfikacja + dyskusja .

Samo czytanie i słuchanie tylko wydłuza ten proces, po za tym on mi poda tzw. tajemne techniki które za rok i tak pójdą wałem . a tak człowiek się uczy jest na bierząco i szybciej przyswaja zmiany .Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.

Męcze tak was bo alternatywy dla Pio dla mnie nie ma. Pio jest jak google monopolista.

tajemne komnaty były już stosowane w starożytności, poprzez średniowiecze kończąc na bunkrach Adolfa, dziwne skojarzenia

Męcze tak was bo alternatywy dla Pio dla mnie nie ma. Pio jest jak google monopolista. - to po co zaczynać taki temat przez tyle stron, skoro już go wskazali, możesz te 20 zł co miesiąc płacić na fundację, gdzieś tutaj jest nawet namiar, skoro monopolista do tego darmowy, to sam wysuń już odpowiednie wnioski

Mam dziwne wrażenie, że po wprowadzeniu cen, każdy by chciał poznać gotowy sposób na pozycjonowanie strony, bez jej umiejętnego poszukiwania, a najlepiej, to w tej cenie mieć pełen zakres usług, tak można wywnioskować z tego tematu..

W ogóle co za ohydne okreslenie lans, fuj nie lubie tego słowa :) i ostatnie pytanie, choć geniuszem nie jestem, czy twoja przeglądarka, nie wskazuje ci podkreślonych błędów ortograficznych? zapominasz o polskich znakach (nie o przecinkach) aż na tak masową skalę, wielokropki to rozumiem, sam stosuje, no ale lekka przesada

I jest dobrze jak jest dla ciebie i podobnych tobie Max osób, które znają sie na temacie i mają w du**e czy jakieś info jest łatwo tu znajdywalne czy nie "znajdywalne? " a pomyślałeś, że każdy szukał tak samo na początku? i każdy ową wiedzę zdobywał ? "nie od razu Rzym zbudowano" i nie wszystko masz gotowe na tacy, czasem trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać by dotrzeć do najbardziej wiarygodnych informacji

miłego dnia, życzę wszystkim

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Tak Herkules podkreśla mi każde słowo na czerwono, po za tym wk......ą mnie te małe klawisze na telefonie, postaram się bardziej. Jeśli chodzi o interpunkcje to przyznaje nie najlepiej mi to idzie.

Herkulesik Herkulesik nie czytałes co pisałem, ja cały czas szukam tylko chciałbym skrócić ten czas i tyle.

I sory ale akurat ty nie wiesz co to znaczy szukać i przedzierać się przez posty bo cię seo na tym forum nie interesuje , dobrze o tym wiemy, i również pozdrawiam :)

Nie wiesz co mnie interesuje, a co nie, czytam większość blogów osób stąd, ale nie koniecznie muszę to robić prawda? (inny zawód czy branża, a może uczę się na własnych błędach pobierając wiedzę z treści tu zawartych?) to jak z gotowaniem, możesz znać przepisy kuchenne, ale nie być z zawodu kucharzem, przedarłem się przez całe forum, nawet dotyczące marketingu (studiuje ZiP więc tam niewiele o tym nie mówią, a szkoda, bo to potencjał), czy programów a nawet podstaw tworzenia stron, ale tacy znawcy jak ty, oczywiście narzucają innym swoją wizję (będąc niczym wróżbitami wiedzącymi to co robią inni)

Dziękuje za dyskusję na poziomie, nie tłumaczmy się telefonem, bo teksty lans, gey, Herkulesik , czy w ogóle "znajdywalne" to nie wina małych klawiszy a znajomości poprawności języka polskiego i jego kreatywnego zastosowania

doceń, że ktoś te posty kiedyś pisał, nawet jeżeli 50% nie jest warte twej uwagi, to drugie 50% jest bezpłatne, czyli de facto, zyskujesz znacznie więcej niż w przypadku innych rozwiązań

Rozmowa tutaj zaczyna osiągać niski poziom (dla mnie nie irytacja, i lekkość w słowie, a niestety, lekka pogarda i drwiny z innych, bo niektórzy twierdzą "Ja wiem co trzeba zmienić" choć dobrze dany mechanizm funkcjonuje od wielu lat)

"Kto pyta, nie błądzi, kto szuka znajduje"

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Mój sposób :)

Jeśli nie nie wiesz, jak szukać tu informacji, najpierw użyj wyszukiwarki PiO albo Google.

Przejrzyj odpowiedni dział, poczytaj choć trochę, tak żeby nie wyjść później na totalnego laika.

Następnie załóż nowy wątek albo odśwież jakiś stary.

I gdy ktoś ciszący się tu dobrą reputacją rzuci w luźnej rozmowie jakimś hasłem, którego nie rozumiesz, powtórz czynność od początku (np. poszukaj w Google jakiegoś bloga na ten temat, a później dopytaj tu o szczegóły).

Czasem trzeba umieć czytać między wierszami, ale trudno :D

Wiadomo, całego forum nie ogarniesz, zwłaszcza jeśli jest sporo OT, ale nie spotkałem się tu z tendencją do lakonicznego zbywania tekstem "Było", co według mnie byłoby jeszcze gorsze.

Edit: No i teraz zagadka: Mój niniejszy post to OT w temacie "Płatne Pio" czy jedynie odpowiedź na tezę z pierwszego postu? Co powinna byłaby zrobić osoba, której chcesz płacić za usuwanie OT? ;) Usunąć ten post czy zostawić? :)

a my amatorzy dostaniemy się szybciej do informacji których szukamy

Wystarczy przestudiować posty obecnego w wątku Herkulesika, żeby wiedzieć iż wszystkie są do usunięcia :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wydaje mi się, że PIO mogłoby być płatne, ale pod warunkiem, że pojawia się cały czas NOWA WIEDZA. A tak się nie dzieje. Nowości to z reguły oferty nowych softów i jakieś nowe usługi - wiedza jest taka sama cały czas - żadnych znaczących zmian czy nowości.

Jeśli już wszystko zostało powiedziane, to bez sensu teraz robić płatne PIO. Można było pomyśleć o tym na początku.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Nie mam słów herkules ,chciałem byc miły a ty sie spinasz hehe

ear może, a postu bym nie usunął nie ten dział ,po za tym dałes rade ktora odpowiada jakoś na pytanie, bynajmniej wnosi jakis punkt widzenia :)

Leszczu racja ale ja nie chce zeby za wiedze placili tylko bardziej przejrzyste forum, templatke autor zafundowal ale stale usuwanie postow nikt za darmo nie bedzie robil.

Moim zdaniem najbardziej konkretny dział to php

I html niestety tam mi jeszcze daleko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności