Skocz do zawartości

Płatne Pio

Margrabia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale stale usuwanie postow nikt za darmo nie bedzie robil.

No popatrz, a ja zawsze myślałem, że funkcja moderatora na takich prywatnych, nieoficjalnych forach, gdzie moderatorami są osoby wybrane spośród użytkowników (lub kumple admina, niepotrzebne skreślić), to posadka niepłatna, a jedyną zapłatą jest "szacunek" z racji innego kolorka rangi. Właśnie obaliłeś wieloletnie zasady funkcjonowania większości internetowych for.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

zapłatą jest "szacunek"
Gdyby tak było. Moderator ma za swoją moderację "przyjemność" użerania się z niezadowolonymi użytkownikami, a niestety większość "ukaranych" uważa się za pokrzywdzonych.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Jeśli już trzeba byłoby płacić na PiO za cokolwiek, to prędzej zapłaciłbym za wyłączenie reklam, ewentualnie jeszcze za możliwość wstawienia ogłoszenia. Powiedzmy, pierwsze ogłoszenie 10 zł, każde następne 5 zł. Kasa mogłaby z kolei pójść do moderatorów czyszczących forum z offtopów.

Sindirus zasady chętnie obalam , ale nie o to mi chodziło. Co innego pilnowanie ogólnego porządku a co innego żmudne ślęczenie i wycinanie postów. Po co szukać dziury w całym lepiej wymyślić lepszy sposób aby osiągnąć ten lub podobny cel. Widocznie adminów jest za mało a forum za duże. Żeby poprawić jakość może czas zacząć zmieniać wieloletnie zasady w imię większej ilości przychodzących użytkowników zadających mniej pytań? :faja:

Max Pan dla mnie bez różnicy czy będzie płatny,czy ktoś to będzie robił w czynie społecznym czy jakkolwiek inaczej byle by zniknęło choćby 50 % dżungli nie przydatnych postów. Tyle
Nie miałem się odzywać, ale kim TY jesteś by decydować o tym czy forum ma być płatne czy nie. Do tego jeszcze kto ma płacić, a kto nie. Dołączyłeś Dołączył: 18-czerwiec 12 i już wypowiadasz się w imieniu wszystkich " wszyscy na tym skorzystamy".

Nie podoba ci się status quo forum to droga wolna :heej:

Jak mawiał Forrest Gump - to wszystko co mam ma ten temat do powiedzenia czasami też dodaje:

Nie pozdrawiam...

Bez wyrazów szacunku....

Ale cicho sza :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A ja nie rozumiem twojego zachowania to propozycja, czy ja o czymś decyduje ?
Faktycznie źle się wyraziłem więc poprawiam na: Kim ty jesteś lub za kogo się uważasz by proponować takie zmiany.

Może niech o kształcie forum decyduje właściciel .... bo nie sadzę by do podejmowania takich decyzji potrzebował "naszej zgody" i ciebie jako pomysłodawcy .

Zawsze zmiany na PIO chce wprowadzać osobnik co najmniej ma do powiedzenia, zauważyliście ? murgrabiaja powtórzę to tobie jeszcze raz, to prywatna własność, prywatne forum i nic nam do tego co właściciel robi, jak kształtuje strategie, jaki ustawia progi moderacji.
... po prostu rozwydrzona ta dzisiejsza młodzież ... Ledwie miesiąc temu się zapisał i chce robić rewolucje.... :olaboga:

--------------

PS Potrzebujesz płatnej wiedzy kup sobie książkę lub zapisz się na kurs pozycjonowania.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"Kim ty jesteś lub za kogo się uważasz" - osobą którą po 2 miesiącach przeglądania forum spostrzegła że łatwiej by się po nim nawigowało a przez to szybciej przyswajało wiedze gdyby częsci postów nie było. (np.czytam ciekawy temat jestem skupiony na tym a tu nagle muszę dwie strony przepychanek czytać bo nie ominę tego bo może tam jest kluczowa informacja wśród nich , ja się rozpraszam i trace więcej czasu i zakładam że tak wszyscy mają, nie trzeba być pro żeby coś takiego stwierdzić mion)

Rzuciłem luźną propozycje i spostrzerzenia prywatne w dziale do tego przeznaczonym, a ty mi zarzucasz i odbierasz to jako jakiś atak i to nie na siebie a na całe forum i adminów, uważasz ze to w porządku jest ?

Jeszcze raz przepraszam myślałem że "komentarze" może każdy zostawić.

I

"Kim ty jesteś lub za kogo się uważasz" - osobą którą po 2 miesiącach przeglądania forum spostrzegła że łatwiej by się po nim nawigowało a przez to szybciej przyswajało wiedze gdyby częsci postów nie było.

Założyłeś temat, w którym na siłę próbujesz przekonać wszystkich, ze po forum się źle nawiguje.

A może Ty po prostu po nim nie potrafisz nawigować?

Właśnie w jednym z tematów przeczytałem twoja wypowiedź, z której wynika, ze nie wiesz jak wygląda analitycs?! To może nie wiesz gdzie jest "szukaj" na tym forum?!

Już nie wspomnę o twojej argumentacji, że są już takie płatne fora, ale MaxPan Ci wyraźnie napisał za co się tam płaci.

Jeszcze trochę pisania takich bzdetów przez Ciebie a będziesz miał więcej postów w miesiąc niż Ja w dwa lata.

Margrabia ma trochę racji, np. tego wątku nie da się przeczytać.

Ale w normalnych tematach OT nie jest aż tak uciążliwy, jak sądzi :)

Jeśli ktoś nie potrafi doczytać, znaleźć czegoś, to zawsze może założyć nowy wątek.

Ważne, żeby nie zadawać głupich pytań, bo na głupie pytania są jedynie głupie odpowiedzi :)

@up, ja nie. Za mało na tym zarabiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności