Skocz do zawartości

Płatne Pio

Margrabia

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przekonuje że sie źle nawiguje tylko że może być jeszcze lepiej i wydajniej

Analitycsa pierwszy raz widziałem przed chwilą.

A argumenty przytaczałem inne i ważniejsze.

Nie widze też zwiazku miedzy wydajnoscia forum a tym czy jestem nowy. Przecież nikt nie neguje przydatności i wartości forum skąd te zarzuty?

Ear tak nie wszystkie , zwłaszcza te stare sa dobre ale teraz to sie zmienia i warto jak najszybciej działać chyba? A tu zamiast jasnych odp i kokretnych opini wiele zarzutów i tak jest czesto na forum, ja tego nie kumam?

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przecież nikt nie neguje przydatności i wartości forum skąd te zarzuty? [...] i warto jak najszybciej działać chyba? A tu zamiast jasnych odpowiedzi jakies zarzuty do mnie nie kumam takich zachowań. Tak trudno napisa

Ci się chyba w główce poprzewracało !

Jesteś zwykłym użytkownikiem jak większość z nas do tego na tyle "świeżym", że nie powinieneś w ogóle się wypowiadać zwłaszcza co do kształtu forum. Zapominasz chyba, że nie nam czy tobie decydować co trzeba robić. To forum NADAL ma właściciela ... chyba o tym też zapominasz.

Przedstawiłeś swoją propozycję i na tym powinieneś zakończyć !

Twoja dalsza aktywność i odszczekiwanie się jest zupełnie nieuzasadniona. Chcesz przekonać właściciela forum do swoich racji to kontaktuj się z nim osobiście, bo to on jest decyzyjny w tej sprawie.

_ ŻENADA _

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ja tam mogę płatne forum uruchomić. odpowiedź na KAŻDE pytanie - 50 zł, konsultacja 1h - 100 zł, szkolenie SEO pełne od 20 ... ale kilo ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 miesiące temu...

A co myslicie o pomysle czesciowej oplaty? Tzn pewne czesci forum bylyby platne?

te wartosciowe, moderowane mocno i z ograniczonym dostepem?

A ogolniejsze kategorie z pytaniami i odpowiedziami bylyby dla wszystich bezplatne tak jak dotychczas?

Co uwazacie ? jest to pomysl ciekawy czy nie koniecznie?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

A ja doszedłem do wniosku, że teraz modne są zamknięte fora z max kilkjunastoma userami ;) A że do takiego ciężko się wbić to myślę, że niedługo powstanie kolejne. Będzie 3 założyciel - 2 z nich znało się od lat a jeden poznany w Katowicach niedawno :) Ja już widzę pozytywne efekty takiej znajomości, dlatego pewnie przygarniemy jeszcze kilka osób do wspólnej wymiany wiedzą i zasobami. Oczywiście wg subiektywnej oceny + jakiegoś wkładu własnego na start i powiększania wspólnej bazy co miesiąc. Osobom typu Łukasz P. podziękujemy :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Boje się że mu wszyscy razem wzięci nie dorównamy zapleczem, pewnie by nie chciał po prostu. Jest za dużym celebrytą żeby się z leszczami zadawać ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności