Skocz do zawartości

domeny, aliasy pod zaplecze

majster590

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar wykupic hosting seo z wieloma IP pod zaplecze (ok 50 blogow i 50 wlasnych skryptów ) wykupienie domen dla kazdej stonki mnie przerasta (nawet regionalnych). Czy mogę jakoś rozsądnie zmienić nazwy stron zaplecza, aby nie były one pod jedną główną domeną?

Myślałem o aliasach , czy to dobry pomysł ?

Czy jest sensowne robienie przekierowań 301 z darmowych serwerów na mój hosting seo ?

Pozdrawiam

chwila, ale aliasów nie postawisz na innym IP? Chyba.

Po co aż 50 własnych skryptów? Jak cię nie stać na 50 domen regionalnych a stać na hosting seo? a czy ty wiesz, że te hostingi są zajechane? wogóle nie masz pojęcia i czym piszesz.

Skoro nie stać Cie na 100 regionalek to obstawiam, że nie będzie Cie również stać na porządne podlinkowanie tego zaplecza. Może zacznij od mniejszej ilości domen i sukcesywnie dokupuj, albo zainteresuj się darmowymi platformami blogowymi - nie wydajesz $$ na hosting i domenę.

Róźnicuj jak tylko się da. Różne regionalki, główne, czasami subdomeny. Jeśli chodzi o hosting to też polecam kilka tańszych niż jeden seo.

Dlaczego od razu planujesz zaplecze na które Cię nie stać? Może lepiej zacznij od mniejszego, zrób je porządnie, a jak już zarobi to postawisz następne stronki.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Jak cię nie stać na 50 domen regionalnych a stać na hosting seo? a czy ty wiesz, że te hostingi są zajechane? wogóle nie masz pojęcia i czym piszesz.

- sam jesteś zajechany i nie masz pojęcia o czym piszesz

- SobiePan wcale nie musisz mieć takich samych dnsów na jednym hostingu, można w zależności od możliwości ustawiać własne.

- można też ustawiać subdomeny na różnych IP.

Majster nie słuchaj takich porad, hosting kup na mniejszy okres czasu, albo kup kilka małych,

domeny dokupuj sukcesywnie (regionalka 3 zł to zawsze Ci się coś w kieszeni zapląta, choćby po sztuce dokupować),

poszukaj też promocji na domeny, też ileś sztuk możesz upolować, a po roku nawet jak odnowienie drogie będzie to policzysz czy się opłaca odnawiać. I do kompletu subdomeny.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności