Skocz do zawartości

Presell pages PR 4

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

UWAGA !!

Wpisy w precelku e-livescore.eu są darmowe !!

Zmienia się regulamin wpisów:

Aby artykuł ukazał się na stronie musi spełniać kilka podstawowych warunków:

1. Ilość znaków przekraczająca 2000.

2. Jeden link w treści.

3. Artykuł musi być unikalny !

4. Artykuł nie może zawierać błędów interpunkcyjnych, stylistycznych, gramatycznych oraz ortograficznych.

5. Aby artykuł został opublikowany musi być przydzielony tylko do jednej kategorii.

6.Do artykułu trzeba dołączyć zdjęcie tematycznie pasujące do artykułu. Zdjęcia można pobierać ze strony www.sxc.hu

Zaktualizuj w regulaminie katalogu te nowe wytyczne :) Fajnie, że postawiłeś na darmowe wpisy. Porządny precel to w końcu porządny precel :) Na pewno regularnie będę podsyłał artykuły.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 2 tygodnie później...

Czy najlepszy na PiO to nie wiem, ale z pewnością najlepszy na który z PiO trafiłem. Co do mocy to faktycznie jest ona duża. Sprawdziłem na kilku serwisach, które po publikacji precli poszły fajnie do góry. Oby więcej takich precli :) Takich mocnych oczywiście :)

To nigdy nie będzie SPAM stopka :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności