Skocz do zawartości

Presell pages PR 4

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

od razu bym zmienił położenie i wygląd wiesz czego. Druga sprawa - serwis nie będzie wartościowy gdy będziesz przyjmował wpisy typu:

Agencja Reklamowa Warszawa

Powiedz mi co taki tytuł i wpis wnosi? Chyba, że na takim poziomie ustawiasz poprzeczkę.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

od razu bym zmienił położenie i wygląd wiesz czego. Druga sprawa - serwis nie będzie wartościowy gdy będziesz przyjmował wpisy typu:

Agencja Reklamowa Warszawa

Powiedz mi co taki tytuł i wpis wnosi? Chyba, że na takim poziomie ustawiasz poprzeczkę.

Z tym się zgodzę, precel darmowy więc po co akceptować wpisy które są śmieciowe? Czy przypadkiem tytuł powinien być inny niż nazwa linku? Tak to wiadomo że Google potraktuje stronę jak zwykłą farmę i na początku października spadnie page rank ;/ a szkoda presellka

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Trochę mało wygodne dodawanie postów za pomocą poczty email

Jaki to problem wysłać email z artykułem ? Mniej czasu to zajmuje niż rejestracja i dodawanie samemu. Ja mam troszkę więcej pracy ale to już mój problem :P Ważne że precelek rośnie w siłę już ponad 140 artykułów w ponad 2 miesiące.

ja równiez wysłalem artykół czekam na akceptacje mam nadzieje ze pozytywną

precel moderowany o tematyce wesele na slasku

moje hobby weekendowe fotografia ślubna

a to dla przyjemności zespół na wesele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności