Skocz do zawartości

Presell pages PR 4

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczoraj przesłane, wczoraj opublikowane i wczoraj zaindeksowane przez najpopularniejszą wyszukiwarkę w Polsce, teksty na pocztę to same plusy: bez logowania, bez szukania grafik, polecam.

Poszukujesz nieszablonowe biura rachunkowe w Krakowie, koniecznie zajrzyj na www.luka-krakow.pl.

Chcesz kupić gotowe spółki z oo to musisz kliknąć w poprzedzający link, aby nie żałować, zapraszam.

• 2 tygodnie później...

Wpis wysłany, nie opublikowany przez jakiś czas. (Tu sam zawiniłem bo wysłałem na priva pio a nie na mail - mój błąd).

W końcu wpis opublikowany ze złym linkiem (możliwe że na priv pio jest jakiś algorytm żeby przekształcał linki?).

Tygodniowe wysyłanie maili i info na priv z dobrym linkiem (tu link na priv dotarł już jakimś cudem poprawny).

Po czym kontakt zwrotny, że... artykuł nie unikalny.

Jak nie unikalny jak sam go napisałem tego samego wieczora? No to sobie wchodzę w google, wklejam tekst z artu i znajduję ten sam art na rybnik360.pl.

Szybko się freestyper uwinął, żeby najpierw wpakować do swojego innego precla mojego wpisa, potem opublikować na e-livescore.eu z błędem w linku, po czym trzymać wpisy na obydwóch preclach (oczywiście żadnego linka z tego nie mam).

Gratuluję pomysłu! i Szczerze odradzam kontakty z tym Panem.

Tygodniowe wysyłanie maili i info na priv z dobrym linkiem

Na email nic nie wysyłałeś a przynajmniej nic nie dostałem. Skrzynkę pocztową sprawdzam codziennie więc nie ma takiej opcji że Twojego maila bym nie zauważył.

Szybko się freestyper uwinął, żeby najpierw wpakować do swojego innego precla mojego wpisa

Posiadam TYLKO jednego precelka i po sprawdzeniu unikalności art znalazłem taki sam na innym, więc rzecz jasna nie został opublikowany.

Oto link jaki dostałem za pierwszym razem : https://www.pro-wlosk...ik.php

Pierwszy kontakt z Tym Panem był 2.10.12 odpisałem 03.10.12

Następnie kolejna PW od Pana została wysłana 10.10.12 na którą odpisałem 11.10.12

Więc niech Pan nie nie gada głupot że tydzień się nie odzywałem.

Jakoś wszyscy są zadowoleni i następnym razem proszę stosować się do regulaminu, wysyłać art na email.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności