Skocz do zawartości

Dema katalogów

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze,

to wydaje mi sie ze duzo lepiej wyjdziesz na tradycyjnej wymianie linkow, albo przez dodawanie do normalnych katalogow.

A cos takiego to jest wedlug mnie strata czasu i bardzo uciazliwe dla webmasterow tych dem katalogow.

Ja staram sie w moich katalogach bez recznej moderacji, czyscic na biezaco ze spamu.

Szczerze,  

to wydaje mi sie ze duzo lepiej wyjdziesz na tradycyjnej wymianie linkow, albo przez dodawanie do normalnych katalogow.  

Przyznam Ci się, że uważam podobnie,ale niekiedy to już cierpliwości brak szczególnie dla zagranicznych katalogów, gdzie na dodanie trzeba czekać jak na jakiś cud. DMOZ, gdzie czekam już z 4 miesiące, jest najlepszym przykładem. Znasz może jakieś w miare sprawne i sensowne katalogi anglojęzyczne? W zasadzie zrobiłem "submit" do wszystkich katalogów opisywanych na tym forum - może zna ktoś jakieś inne, może dynamiczne? Z góry dzięki za odpowiedz.

DMOZ, gdzie czekam już z 4 miesiące, jest najlepszym przykładem.

DMOZ to jest cos zupelnie innego. Ja kazdy serwis ktory robie, dodaje raz i wiecej sie tym nie zajmuje.

Niestety tylko moze 1% zostaje dodany, wiec DMOZ mnie wogole nie interesuje.

W tej chwili nie mam spisu katalogow zagranicznych, ale niedlugo bede mial i podam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności