Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cena uzależniona jest od tego, kto wykona layout. Koszt kodowania to ok 500 - 600 PLN. Rozrzut cenowy za projekt graficzny jest duży. Ja znalazłem oferty od 500 - 1800 za wykonanie grafiki. Nie warto korzystać z usług firm/agencji. Poszukaj freelancera - koszty są zdecydowanie niższe. Jeśli potrzebujesz namiary na genialnego grafika (doświadczenie w Prestashop) napisz na PRIV.

• 4 tygodnie później...

Proszę Cię... Projekt graficzny bez problemu dostaniesz za 500 zł, lub coś w granicach tego. Co do zadowolenia no to proszę cię, nie załamuj mnie. Każdy grafik podąża wg. danych mu wytycznych i "walczy" z designem do momentu, w którym ten będzie się podobał zleceniodawcy.

Koder tnie to wg. projektu graficznego, więc raczej zadowolenia nie popsuje ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności