Skocz do zawartości

Działalność gospodarcza a ADS?

rumun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mchrapka, no tak... przeglądam, ale nie wiem jak to zrobić...

bo założenie działalności gospodarczej wiąże się z kosztami, no i jakieś opłaty typu: zus (ok.500zł/mies.), więc to nie ma sensu...

a jak to zrobić, żeby legalnie współpracować z google?? żeby legalnie dostawać jakieś $$$??

dobrze byłoyb, gdyby ta współpraca mogła być na tzw. umowe zlecenie lub umowe o dzieło - wtedy nie ma problemu, można wszystko legalnie załatwić w US, ale chyba nie ma takiej możliwości...

pytam na forum, bo google mi nie odpowiedzą (pisałem maila, ale automat odpowiada nie na temat ;) jest jakaś inna możliwość skontaktowania się z oddziałem google w Polsce??)...

Robilem na PIT53 ale napisalem d US i oni 'kazali' robic to na PIT5, ale moje pytanie to czy musze cos tak zmieniac jesli teraz czeki beda rozliczana na firme, jak sie domyslalem pewnie regonów nipów tak wpisywać nie trzeba... Pytanie do kogos kto rozlicza je na firme...

O ile dobrze pamiętam z TV to dotyczy tylko Wielkiej Brytanii. I ma miejsce tylko, gdy płacisz podatki tam i nie masz dochodów w tym samym czasie w Polsce.

@.Grzesiek: :P Ach ten mundial;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności