Skocz do zawartości

Zbanowane Seoki

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Oj się posypało, ostatnio wywaliłem kilkanaście, teraz kolejnych kilkadziesiąt czeka na swój czas.

Czy ktoś "popłynął" czy wujek G już nie lubi seoków, chociaż przejżałem parę wyrywkowo i wygląda większość wygląda mi na jedną stajnię.

Panowie linkować z głową, bo najpierw zbieram listę potem muszę wywalać po kilkadziesiąt ;)

A tak serio to szkoda tych co się dali nabrać i kupili tego multi za 39, niewiele jak ktoś wziął np 10 to się mu teraz niemiło dość zrobi.

PS. jak by ktoś chciał wiedzieć na dzień dzisiejszy na mojej liście (link w stopce) te zbanowane to większość "pomarańczowych" czyli starsze niż 7 dni, zgodnie z przyjętą zasadą wylecą dopiero po 14 dniach. No i oprócz banów kilka nie działających. Żeby nie było "pomarańczowe" nie zawsze znaczy że ban lub nie działa, czasem po prostu jakiś błąd przy aktualizacjach się wkradnie i muszą poczekać na nastepną.

C.png

C.png

zadałem sobie ten trud i przejrzałem chyba 15...pierwszych zakładek spisu... na co którymś był 1 pomarańczowy kat.. ogólnie to chyba grupa elto dostała po tyłku.. ale ten post..i ta tragedia... tajemnica itd:) .. dostali klapsa to pewnie podepną nowe domeny... nie pierwszy nie ostatni raz.

Ogólnie nie nazwę rzeczy po imieniu jeśli chodzi o tego posta moneron;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności