Skocz do zawartości

Pozycjonowanie a linki z zagranicznych serwisów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zastanawiam się czy np. warto pozyskiwać linki z zagranicznych serwisów - mogą one wpłynąć pozytywnie na pozycję strony w wyszukiwarce - mam na myśli stronę w języku Polskim ?

czy też raczej skupić się na pozyskiwaniu linków z polskich katalogów i serwisów ?

Pozdrawiam :)

Czyli najlepiej zdobywać linki na polskich tematycznych stronach? Inne linki oczywiście nie zaszkodzą?

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Lokalizację strony bada się pochodzeniem linków, językiem treści, ostatnio także definiowaniem jej w GWT. Inaczej pół polskiego internetu traktowana byłaby jako francuski/niemiecki internet, gdzie jest większość serwerowni.

Pozdrawiam, J.

Gość Voyager

Z blogów z wysokim PR na tumblr.com linki dużo pomogły polskiej stronie (.pl)

Lokalizację strony bada się pochodzeniem linków, językiem treści, ostatnio także definiowaniem jej w GWT. Inaczej pół polskiego internetu traktowana byłaby jako francuski/niemiecki internet, gdzie jest większość serwerowni.

BTW: https://blog.seo-prof...niecznie-uwage/

Nie wiem czy zagraniczne linki pomagają (pewnie tak) ale jestem pewny że nie mogą szkodzić bo jakby tak było wystarczyłoby walić zagranicznymi linkami w konkurencję. Ja kiedyś katalogowałem PL w zagranicznych katalogach, ale równocześnie były linki z Polski więc nie mogę powiedzieć co pomagało.

• 3 miesiące temu...

a kiedy google uznaje że dana strona jest zaspamowana? Jest jakieś kryterium? Przecież może być sytuacja ze np jest ok 100 komentarzy i każdy z autorów podał link do swojej strony bo serwis umożliwia taką opcję.

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności