Skocz do zawartości

Strona do oceny - slaskwobiektywie.pl

Tomek Esz

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie się prezentuje. W przypadku animacji tła jest ok jeśli wykonuje się sama. Chciałem przełączyć tło ręcznie i wtedy stanowczo za długa jest animacja. Tak poza tym to sama strona mi się podoba, jest estetyczna i czytelna. Zdjęcia również są bardzo ładne.

Wyrzuciłbym tylko stat4u na rzecz czegoś lepszego - bez loga/buttonu. Albo analytics, albo piwik np.

Wiem, że jest jeszcze pare szczegółów do dopracowania ;) Chodziło mi tylko o to jak prezentuje się strona główna ;) A jeśli chodzi o stat4u wiem, że kole w oczy natomiast mam je od początku strony i nie chciałem z nich rezygnować. Muszę po prostu znależć jakieś mniej rzucające się w oczy miejsce. Statystyki mają to do siebie, że im dłużej są tym lepiej ;) Ale fakt faktem będę musiał coś z tym wykombinować ;)

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

• 2 tygodnie później...

Zdjęcia rewelacja.

Również moim zdaniem moduł Stat4You do wywalenia - psuje całość.

Przyciemniany pasek na dole strony - o ile na stronie głównej ma on swoją funkcję to na pozostałych jest niepotrzebny a moim zdaniem nawet trochę przeszkadza.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Aaaaaa, zapomniał bym! Czy nie lepiej byłoby wybrać wszystkie frazy regionalne?

Czyli na przykład galeria śląsk, fotografie śląsk, zdjęcia śląsk, śląsk w obiektywie etc.

Wrzuć jeszcze frazę kronika śląska albo coś w tym stylu, załóż blog o takim tytule, zamieść w nim zdjęcia historyczne i teraźniejsze i będziesz miał fajnego bloga, którego wiele osób zapewne będzie czytało a także zyskasz stronkę podbijającą pozycję tej docelowej - ale to już moje fantazje więc nie musisz brać ich na poważnie:)

Pomóż internautom zainteresowanym tematem znaleźć Twoją stronę.

pozycjonując się na frazę ZDJĘCIA:

- będziesz miał cholernie dużą konkurencję,

- jeśli ktoś zajrzy na Twoją stronę to akurat może to być osoba, która szuka zupełnie czegoś innego.

Takie jest moje zdanie.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Aaaaaa, zapomniał bym! Czy nie lepiej byłoby wybrać wszystkie frazy regionalne?

Czyli na przykład galeria śląsk, fotografie śląsk, zdjęcia śląsk, śląsk w obiektywie etc.

Wrzuć jeszcze frazę kronika śląska albo coś w tym stylu, załóż blog o takim tytule, zamieść w nim zdjęcia historyczne i teraźniejsze i będziesz miał fajnego bloga, którego wiele osób zapewne będzie czytało a także zyskasz stronkę podbijającą pozycję tej docelowej - ale to już moje fantazje więc nie musisz brać ich na poważnie:)

Pomóż internautom zainteresowanym tematem znaleźć Twoją stronę.

pozycjonując się na frazę ZDJĘCIA:

- będziesz miał cholernie dużą konkurencję,

- jeśli ktoś zajrzy na Twoją stronę to akurat może to być osoba, która szuka zupełnie czegoś innego.

Takie jest moje zdanie.

Dzięki za bardzo cenne rady.

ten button stat4u mnie rozwalił

mistrz!

To jest pozostałość ze starej skórki ;) Tak jak już kiedyś pisałem mam te statystki od początku strony i są one dla mnie bardzo pomocne.

• 2 tygodnie później...

wiesz mi staty ze stat4u do niczego nie są pomocne, prezentowane tam dane znacznie odbiegają od rzeczywistości

DZięki podpowiedzi jednego z forumowiczów stat4u został zastąiony piwikiem ;)

Nawigacja trochę męcząca - ale zdjęcia piękne,.. sam je robisz / czy dostajesz od ludzi ?

co masz na myśli pisząc, że nawigacja męcząca ?

Część zdjęć moja część otrzymana od innych ;)

strona główna podoba mi sie, wiecej nic nie zobaczyłem bo "503 Service Unavailable"

hmm dziwne. U mnie wszystko śmiga. Może aktualizowałem coś w tamtym czasie. Sprawdź teraz jak możesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności