Tomek Esz Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam. Chciałem się jedną rzecz zweryfikować. Wiem, że do WP wystarczy wkleić kod do szablonu, bądź używać wtyczki do wyświetlania. Ja chciałem się zapytać czy kod z AdSense do WP można wkleić w taki sposób. Do sidebar wrzucić widget tekst a w jego treści wpisać kod z AdSense. Będzie to działać ? Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkard Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tak będzie, tylko pamietaj ze ta jednostka bedzie sie wyswietlała na kazdej podstronie serwisu, nawet na takiej na której moze nie byc tresci albo same tagi itp. takze trzeba uwazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Esz Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ok rozumiem. Dzięki za odpowiedź. Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Do wyświetlania reklam AS dobrze nadaje się wtyczka "Adsense Manager". Tam ładnie sobie wszystko można skonfigurować. Jeżeli chcesz to zrobić w inny sposób, to możesz zainstalować sobie wtyczkę "widget logic". Za jej pomocą, po wklejeniu kodu AS do widgetu w sidebarze, będziesz mógł określić gdzie ten kod ma się wyświetlać (na których stronach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dobrym pomysłem jest też nauka struktury plików szablonów Można wszystko skonfigurować pod siebie. Tak wiem, że nie każdego fascynuje WP tak jak mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.