Skocz do zawartości

SemiAdder vs SeoLight

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że było wiele tematów tego typu... Ale są one stare sprzed kilku lat... Od tego czasu zapewne wiele się zmieniło w przypadku obu programów.

Przegrzebałem internet, sprawdziłem dema obu programów... I dalej nie znalazłem odpowiedzi... Co kupić? SemiAdder czy SeoLight? Cena nie gra roli (są tak naprawdę na tym samym poziomie tylko SL dokłada 40zł na prowizje dla ewentualnych partnerów).

Szczerze liczę na konstruktywne odpowiedzi gdzie dowiem się który program jest lepszy i dlaczego (ewentualnie który jest gorszy).

Pozdrawiam :)

SemiAdder nie używałem, lecz mogę polecić SeoBohater i SeoLight z czystym sumieniem ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

@Kuki... Bardzo się cieszę z tego powodu, ale nabijanie postów i tak nic nie da...

@freelancerSEO - proszę uzasadnij dlaczego je polecasz... Zależy mi na konkretnych opiniach użytkowników, bo takich ogólnych jest cała masa w sieci i nic to nie daje nikomu :)

Oba softy są bardzo proste w obsłudze- ciągła aktualizacja.

Seo bohatera możesz instalować na dowolnej ilości pc (swoich pc)

Seo light na 3 pc

Suport w obu przypadkach jest szybki :) no i Cena też jest ok

Więcej znajdziesz na:

Seo bohater:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/74209-seo-bohater/

Seo light:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/75620-seolight/

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

SeoLight używam bardzo długo, już nie pamietam ile to czasu :) Intuicyjny i zarazem prosty w obsłudze, ładna szata graficzna, tworzenie prywatnych baz, częste aktualizacje, .... niebawem ma wyjść SeoLight 2

Polecam ;)

Co do SemiAdder - kiedyś testowałem, moim zdaniem słaby soft w porównaniu do SeoLight czy SeoBohater'a.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności