Skocz do zawartości

Katalog to nienaturalne linki wychodzące

eljelj

Rekomendowane odpowiedzi

mój katalog meblowy: całkowicie autorski i pod tym względem dość unikalny: katalogmeble.pl

Plusik za to, że autorski oraz plusik za to, że jest ściśle tematyczny. Ale powiedziałbym, że masz tam zbyt duże nasycenie słowem kluczowym "meble".

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Walka z wiatrakami - znowu odrzucone

Prośba o ponowne rozpatrzenie witryny

https://marywilska.sklep.pl/: Witryna narusza wskazówki Google dotyczące jakości

a teraz moje gdybanie i herezje:

może coś jest nie tak z tym skryptem..... przecież niedługo nie będzie sensu utrzymywania tego skryptu dla linków nofollow - chociaż ostatnio jest taka moda na te linki

może to jest związane z domeną funkcyjną.... nieodpowiednio wykorzystaną

Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz.

ja pisałem do google chyba już 5 próśb reindeksacji jednej strony. ciagle ze sa linki nienaturalne, a jesli ktorychs nie mozesz usunać - podaj im. podawałem - i co? nic.. nadal odrzucają. i tak do usranej śmierci.. już nawet się nie trudze. postawię 5 innych serwisów i walę w nie czym się da. polecą ale co w tym czasie zarobię to moje. znudziło mi sie pisanie próśb o reindeksację, dbanie o serwis itp . bo i tak jak poleci za wymysł google to już nigdy nie wróci.

Ale o co Ci chodzi? przecież nie dostałeś bana. Katalog nadal jest zaindeksowany w google.

Po tym pierwszym komunikacie o nienaturalnych wychodzących katalog poleciał w kosmos z frazami i zdjęli mu PR3.

Pewnie trzeba postawić na tej domenie jakiś blog lub innych serwis bez linków, bo innego pomysłu nie mam. Jak G. uparło się, że to co wychodzi jest nienaturalne... to już koniec z katalogiem

katalogi zawsze bedą obrywały, nei wiem czemu sie dziwisz, ja bym go nie zgłaszał nawet do rozpatrzenia, google jest wyszukiwarką i to wniej znajdujesz strony - to tak jakby duży katalog, ciesz się ze nie dostał BANA

kolejna rzecz - wpis w regulaminie : Za rozpatrzenie wpisu premium pobierana jest opłata, która nie podlega zwrotowi.

google zakazuje sprzedazy linków - wg mnie to jest główny powód tego co cię spotkało

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

SUKCES!

Do trzech razy sztuka

.....Prośba o ponowne rozpatrzenie witryny Wycofano ręczne działanie dotyczące spamu....

Tylko, że ten katalog to już chyba jest pseudokatalogiem :(

Zespół ds. spamu na stronach podjął wcześniej ręczną interwencję w związku z Twoją witryną, ponieważ naszym zdaniem była ona niezgodna ze wskazówkami jakościowymi. Po sprawdzeniu Twojego żądania ponownego rozpatrzenia zgłoszenia cofnęliśmy te ręczne zmiany. Zaktualizowanie systemów indeksowania i rankingowego w celu odzwierciedlenia nowego stanu Twojej witryny może potrwać pewien czas.

Oczywiście mogły wystąpić inne problemy z witryną, które przypuszczalnie mają wpływ na jej pozycję w rankingu, bez względu na ręczną interwencję zespołu ds. spamu na stronach. Serwery Google określają kolejność wyników wyszukiwania przy użyciu serii formuł zwanych algorytmami. W ciągu każdego roku wprowadzamy setki zmian w naszych algorytmach wyszukiwania, a ranking stron jest opracowywany na podstawie ponad 200 wskaźników. Wraz ze zmianami naszych algorytmów oraz zawartości internetu (w tym Twojej witryny) mogą wystąpić pewne wahania pozycji w rankingu spowodowane wprowadzanymi aktualizacjami mającymi na celu zaprezentowanie jak najlepszych wyników użytkownikom. Jeśli pozycja witryny w wynikach wyszukiwania będzie nadal niezadowalająca, zapoznaj się z tym artykułem, aby uzyskać pomoc w zdiagnozowaniu problemu.

Bozinko !!!!! Jak ja bym chciał kiedyś dostac takiego maila. ;)))) Wprawdzie działam w branży nizbyt lubianej prze G. Ale miałem kiedyś pomysły o reiindeksowanie witryn itp . . Pomimo że zostawiłem samą stroe główną (usunąłem 2000 postów - w jakimś przypadku ) , odpowiedż nie , potem zostawiałem głowna i stawiałem około 100 unikalnych postów -odpowiedź nie . I tak jakies 70-80 razy na różnych domenach, różnych IP , róznych włascicieli domen, róznych DnS , Zawsze - "NIE" .

A tu taki kwiatek

BRAWO

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności