Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

czy proxy z programu - proxy switcher - mogą być używane do GSA, używał go ktoś?

Tak, mozna dodawać wlasne proxy i walsne źródła proxy. Masz tam też wbudowany harvester prosiaków.

Zalezy do czego używane, do postowania i do harvestowania potrzeba róznych proxy: do postowania anonimowe, a do harvestowania niezbanowane w Google.

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej, mam pytanie.

Dlaczego GSA tworzy mi bardzo dużo profili na wszelkich platformach WIKI (jakieś 95% wszystkich zweryfikowanych linków) a tylko na 5% artykuły WIKI?

I w tych artykułach tworzy mi bardzo dziwne anchory. W tekście artukułu wpisuję ręcznie gdzie ma się pojawić link <a href="%url%">ANCHOR TEKST</a> a w wiki wypluwa mi:

[ https: //link ANCHOR TEKST]

Bardzo proszę o pomoc ;-)

magik -> nie do końca jest tak kolorowo, tego softu używa cały ŚWIAT, nie malutka Polska. Ma to niebagatelne znaczenie, a większość miejscówek gdzie był w stanie coś dodać gsa jest już dawno zaspamowana, jedynie podpinając dbc można uzyskać ciekawe linki.

Natomiast skryptów faktycznie obsługuje dużo, ale za to skuteczność znacznie gorsza niż narzędzi "wyspecjalizowanych". Nawet w porównaniu z lincornem słabo wypada(robiłem porównanie na tych samych bazach).

Ale jako "zapychacz" vpsa czy narzędzie do względnego rózniocowania linków jest jak najbardziej OK(na pewno znacznie lepszy niż scrapejet/nhs itd.)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Da się z tego narzędzia wyeksportować założone konta na poszczególnych platformach? Powiedzmy, że chciałbym konta z Oxwalla, żeby wykorzystać w innym, skuteczniejszym programie i potrzebny by mi był login i hasło. Jest to gdzieś zapisane czy muszę się bawić na własną rękę z wyciąganiem maili?

E: I jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli zaznaczę opcję "Avoid posting URL on same domain twice" to będzie omijać te strony, do których wystąpiła próba dodania czy tylko te ze statusem "verified"? Wydaje mi się, że pierwsza opcja, ale wolę się upewnić.

nie tedy droga, ale jak chcesz to robić to masz to w tym miejscu C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\projects\

żeby wykorzystać w innym, skuteczniejszym programie

:D problem GSA nie leże w postowaniu, bo gdzie zaloże konto to tam i zapostuje jeśli jest możliwość, ale co ja będę opowiadać....

@MaxPan

Rozumiem, ale popraw mnie jeżeli się mylę. Czy on nie zakłada nowego konta dla każdego projektu? Przy Catcha Sniper jest duża szansa, że przy rozwiązywaniu Captchy się pomyli. Natomiast mając dane kont mogę sobie zrobić w Zennoposterze templatkę, która będzie postować od momentu zalogowania. Takie rozwiązanie znacznie zwiększa skuteczność, ewentualnie ogranicza wydatki na serwisy z captchami.

Czy on nie zakłada nowego konta dla każdego projektu?

a widzisz lenistwo to grzech, bo jak byś zajarzył w pliki ścieżkę do których podałem to zobaczysz i konta, i loginy i hasła

Takie rozwiązanie znacznie zwiększa skuteczność

mylisz się

EOT.

• 2 tygodnie później...

eee a dlaczemu wszystkie proxy z proxymarket oznacza mi za 'not working' ? przecież hulają i to dobrze...

hmm.... gorzej.... prywatne z buyproxies też mi flaguje jako not working....

czy ktoś może mi powiedzieć co może być przyczyną tego problemu? scrapebox widzi je dobrze...

Witam,

Stosuje GSA na tesy od 2 miesięcy, robie duzą piramide, stworzylem juz prawie 10000 linków 8000 zaindeksowana, ale strona nic się nie poruszula w wynikach wyszukiwania, tak więc albo ja coś robie źle albo program poprzez te linki całkowicie nic nie daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności