Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

anomus -> weź pod uwagę że z gsa korzysta cały świat od przeszło 2 lat, wszystkie miejsówki gdzie GSA dodaje na standardowych ustawieniach są już bardzo "obsmarowane" :D

Więc albo się rzuć na nowe skrypty(które dopiero co doszły) ale to działa na krótką metę, albo niestety masa roboty i zmiany w plikach.

No jest jeszcze 3 opcja, bardzo droga - podłącz hindusów :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Wiecie może gdzie mogę edytować link, który wstawiany jest w niektórych skryptach forów jako sygnaturka? Np. w EEngine rejestrując profil dodaje link pod postacią obrazka oraz w sygnaturce, które chyba nie można nigdzie edytować, przynajmniej na poziomie edycji projektu. Ostatnio puściłem projekt na kilka skryptów i okazało się, że link jest dodany podwójnie mimo tego, że w każdym polu ręcznie dodałem linki do podstron.

Jeżeli jest to w plikach konfiguracji silników, to wrzucając na sztywno listę leci to dla każdego projektu co jest bezsensu. Jak wy sobie z tym radzicie?

Wiem, grzebałem trochę w tych plikach już, testuję kilka ustawień jednak to jedno mnie trochę mierzi, bo jak rozumiem mogę tylko na sztywno wrzucić linki, co jest niemożliwe przy 50 projektach uruchomionych jednocześnie. Stąd pytanie jak Wy sobie radzicie?

Witam,

Stosuje GSA na tesy od 2 miesięcy, robie duzą piramide, stworzylem juz prawie 10000 linków 8000 zaindeksowana, ale strona nic się nie poruszula w wynikach wyszukiwania, tak więc albo ja coś robie źle albo program poprzez te linki całkowicie nic nie daje

Dziwne bo mi GSA ładnie chodzi i są efekty. To nie jest program że dajesz WŁĄCZ i wszystkie serpy są twoje :).

SEO is dead

To nie jest program że dajesz WŁĄCZ i zapominasz.

Choć czasem można zapomnieć ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

pewnie

settings - > let captcha sniper to solve unknown captchas

Właśnie nie do końca :P

Wczoraj doszedłem co może być nie tak ale nie mam potwierdzenia tego ponieważ w captcha sniper mam cały czas "Total solved" na 0 (pewnie dlatego że narazie puściłem tylko "Blog comments". Chociaż widzę że zapisało mi w nieznanych captchach obrazki google recaptcha.

Jako że nikt wcześniej nie napisał tego to niżej dwie opcje jak podpiąć Captcha Sniper z GSA SER:

1) Jeżeli w Captcha Sniper mamy zaznaczone "Use Hosts File Redirect" to wtedy w GSA w zakładce "Captcha" ustawiamy jako serwis do rozwiązywania obrazków "DeCaptcher". Oczywiście trzeba zmodyfikować plik hosts aby to działało jeżeli captcha sniper sam nie może dokonać zmian. Jeżeli korzystamy z innych softów oprócz GSA to ta opcja w Captcha Sniper musi być aktywna aby captcha sniper działał poprawnie.

2) Odznaczone "Use Hosts File Redirect" w Captcha Sniper i tego softu używamy tylko do GSA SER.

W GSA w zakładce "Captcha" ustawiamy "Captcha Sniper" i powinno śmigać :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności