Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

jakby ktoś mógł wyjasnic o co chodzi z tymi plikami engine? Jakby ktoś się mógł ustosunkować do przykładu, że linkuję np zapleczówke z GSA tylko z wyborem skryptów "Article", czyli co mi da grzebanie w pliku engines, nastąpi jakaś magia i GSA zacznie inaczej dodawać artykuly do miejsc w których może np na wordpressy ? :D nie wiem jak to rozumieć..

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jakby ktoś mógł wyjasnic o co chodzi z tymi plikami engine? Jakby ktoś się mógł ustosunkować do przykładu, że linkuję np zapleczówke z GSA tylko z wyborem skryptów "Article", czyli co mi da grzebanie w pliku engines, nastąpi jakaś magia i GSA zacznie inaczej dodawać artykuly do miejsc w których może np na wordpressy ? :D nie wiem jak to rozumieć..

Engine to w tym wypadku taka "mapa" dla GSA (mowi mu co dokladnie ma robic), poczynajac od samej optymalizacji footprintow po ktorych skrypt wyszukuje strony na ktorych cos doda, a konczac na dodatkowych polach, czy tez roznych innych modyfikacjach.

Chyba nie musze CI tlumaczyc ze mozesz sobie takie "mapy" zrobic pod naprawde wiele skryptow nie obslugiwanych standardowo przez gsa.

Cześć

Słuchajcie mam pytanie, po kilku testach przy uzuciu GSA SER musze powiedzieć, że wyniki mam marne. Sam już niewiem, wydaje mi się, że program jest idealny na poziom 2 i każdy następny ale na pewno nie na pierwszy.

Jeżeli Waszym zdaniem się mylę, to gdzie dodajecie na pierwszy poziom ? Przy jakich ustawieniach ? Sami hervestujecie czy zostawiacie to GSA SER

Nie bardzo wiem co to znaczy "wyniki mam marne". Niska ilosc dodan czy spadajace frazy ;) Program jest dobry na kazdy poziom, ale to zalezy od ustawien i jakosci list/tekstow oraz przede wszystkim tego jak ustawiasz piramidy. Jesli poziom 1 to sa np duze spolecznosciowki czy linki TR angeli to taki tier malo czym zrobisz z automatu bez programowania szablonow, jesli zas programujesz szablony to i do GSA czesc TR mozna przeniesc.

Napewno GSA SER w defaulcie nie nadaje sie na T1, a przy glupich ustawianiach nawet na T2 bym go nie puscil - ale to tak jak pisze kwestia tego co kto lubi i jak sobie ustawia tiery, sa tacy co na T1 daja komentarze z SB ;)

search_auditor_500x80_bf.png

anomus na pewno GSA potrafi zdobywać bardzo tłuste linki, ale nikt zdrowo myslacy nie bedzie Ciebie uczyć jak to robić. Oferujesz profesjonalne pozycjonowanie chyba nie oczekujesz ze ktoś bedzie szkolić sobie konkurencje.

Zenek jest zdecydowanie wolniejszy nu i GSA od razu harwestuje co co jemu powiesz. Jak dobrze wszystko skonfigurujesz można tam zaglądać tylko raz na 2-3 dni żeby zebrać żywe linki i zrobić update GSA. Zenek aż tak bezobsługowy nie jest, ale jest to do zrobienia

Szablony do gsa ser w porownaniu z tymi od zenka jest ciezej napisac od podstaw, ale duzo latwiej zmodyfikowac. Jak zaczniesz od prostych rzeczy np wiki bez logowania czy jakies guestbooki to taki szablon ma pare linijek kodu odpowiedzialnych za samo dodanie.

przyklad 1

[sTEP1]

link type=Comment-Contextual

form name=*Absenden

form url=*book.php

variable must be used=url

nick=%spinfile-names.dat%

email=%random_email%

page=%url%

text=%guestbook_comment_(german)%

captpass=%captcha%

przyklad2

[sTEP1]

link type=Comment-URL

form name=* - Submit|*Inscribe

variable must be used=url

gbmsg=%Guestbook_Comment%

gbname=%spinfile-names.dat%

gbemail=%random_email%

gburl=%url%

counter=%leave%

securecode=%capquest%

gbgravataremail=%leave%

gbadditional=%leave%

@ragnar - nie widzialem postu jaki dopisales, jak chcesz miec spokoj z szablonami to czemu myslisz o zenku jak tam bez szablonow nic nie zrobisz ? ZP to dokladne przeciwienstwo "spokoju z szablonami" :) SER ma wbudowane ponad 300 jako takich szablonow pozwalajacych na bezobslugowe dodawanie.

ja wiem... calkoształt różnic między tymi softami znam, bo ZP się bawiłem ostro na trialu - GSA już mam i fajnie mi sie obsługuje (choć czasem dylematy różne są :P)

chodzi mi tylko i wyłącznie (lub przede wszystkim) o soft do fajnego budowania linków typu T1

chciałbym jakoś z głową kase przeznaczyć na to, bo co mi z tego jak kupie ZP bez ZB - jak bede musiał kupować/szukać szablony...

ten kto sobie pisze szablony sam ma przewagę, no ale mi nie jest dane tak się bawić, przynajmniej póki co ;)

dlatego pytam was jako wymiataczy co polecicie dla osoby takiej jak ja - GSA SER też nie jest idealny pod linki T1 - a korci mnie ułatwić sobie życie i nie wydawać kasy na linki paula i angeli na seoclerks :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności