Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uff :)

To zmień ustawienia.

Albo ściągnij na lokalnym firefox, przekopiuj na VPS, zainstaluj i ściągnij GSA,

albo ściągnij GSA na lokalnym i przekopiuj.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zmieniłem ustawienia.

Pod spodem zamieszczam info jak krok po kroku można to ogarnąć gdyby ktoś miał podobny problem.

start >> uruchom >> regedit

rozwiń plusikami klucz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3

kliknij 3 >> w oknie po prawej stronie odszukaj 1803

PPM na 1803 >> modyfikuj >> wpisz 0 (zero) >> zamknij edytor rejestru >> restart komputera

Zmieniłem ustawienia.

Pod spodem zamieszczam info jak krok po kroku można to ogarnąć gdyby ktoś miał podobny problem.

start >> uruchom >> regedit

rozwiń plusikami klucz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3

kliknij 3 >> w oknie po prawej stronie odszukaj 1803

PPM na 1803 >> modyfikuj >> wpisz 0 (zero) >> zamknij edytor rejestru >> restart komputera

Albo prościej...https://www.v-net.pro/klient/knowledgebase/1/Problem-z-pobieraniem-plikow-wIE.html

czy może lepiej kożystać z zewnętrznych serwisów np. deathbycaptcha?

Policz sobie średnio GSA zrobisz ok 5-10k linków/24h jak będą to miedzy innymi księgi gości i td 10 000 x 1,36(1000)= 13,6 USD /24h, chyba ze chcesz pracować wyłącznie na silnikach z recaptcha. Odpowiedz jest oczywista.

Policz sobie średnio GSA zrobisz ok 5-10k linków/24h...

Zamierzam robić własne listy i linkować strony docelowo pozycjonowane (dywersyfikacja źródeł linków). Chciałbym nie iść kierunku "ilość", tylko "jakość" linków oraz dywersyfikacja. Dużo będzie pracy, ale jakoś to mnie nie przeraża. ;) Ponadto na własnych listach z ograniczona ilością linków raczej powinna mi wystarczyć instalacja GSA na PC i odpalanie np. codziennie na kilka godzin. Chyba, że będzie to bardzo długo trwało, wtedy wrzucę go na vps'sa. A może lepiej, aby od razu siedział na vps'ie? Ktoś praktykował?

Tak, dla serwisów, gdzie jest prosta capchta zamierzam wykorzystać CS, a na serwisy z recaptcha, deathbycaptcha (lub podobny).

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Mieliście może problem z "Already parsed"?

Bo już mnie zaczyna to trochę irytować. Wszystkie cache wyczyściłem, projekty nawet pousuwałem i dodałem od nowa a on Ciągle twierdzi, że już tam dodawał. Opcja "Avoid posting URL on same domain twice" odznaczona.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

...a nie korzystać z wbudowanego harvestera,

Listy robię scrapeboxem lub softem od Miona. Jeśli ma wbudowany dobry harvester to ok.

to kup sobie lepiej zennoposter....

Na razie brakuje mi czasu na naukę tego softu. Ponadto jest bardziej skomplikowany od GSA. W przyszłości zakupię. ;)

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

cache i history usuwałem, a urle w bazie to on sobie chyba sam przycina nie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mieliście może problem z "Already parsed"?

Bo już mnie zaczyna to trochę irytować. Wszystkie cache wyczyściłem, projekty nawet pousuwałem i dodałem od nowa a on Ciągle twierdzi, że już tam dodawał. Opcja "Avoid posting URL on same domain twice" odznaczona.

Zaznacz w opcjach "Continuously try to post to a site even if failed before" i już będzie dodawał.

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności