Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie tak. Ten najmniejszy serwer mam od około 3mcy i był dosłownie 1 większy problem dotyczący większej ilości serwerów (po tym wprowadzili droższe vpsy z dyskami ssd). Tak to bez problemów, 10 projektów pociągnie na 100 wątkach, przy większych ilościach możesz zaliczać pady GSA.

Mam następujący problem. Proxy działa, konfiguracja projektu jest ok, żadnych błedów nie mam, a soft przez jakieś 15 godzin zrobił mi z 200 linków na forach z czego potwierdził tylko 3 z czego to może wynikać? Pomożecie?

Napisał, że proxy OK, a gdyby coś było nie tak z captchą chyba by zauważył? Generalnie nie wierzę w tłumaczenia "wszystko ok", bo skoro idzie tak wolno, to znaczy że nie jest ok.

Przejrzyj konfigurację projektu od początku i konfigurację programu. Zobaczy czy proxy NA PEWNO jest OK, czy łamacz kapcza działa, czy maile działają, czy nie masz dziwnych ustawień włączonych w konfiguracji projektu.

skad bierzecie listy? hervest scrapboxem

scrapeboxem nikt zdrowo myslacy nie harwestuje już od bardzo, bardzo dawna. Tak listy havestuje się, rożnymi softami dalej filtracja, testowanie i już końcowe wykorzystanie.

Przy obecnym stanie algo Google w zakresie zapytań regularnych i żywotności proxy zmieniło się tylko gdzie, jak się harwestuje i co konkretnie, zęby dostać pożądany rezultat.

Każda "płatna lista" już na stracie jest przekreślona bo dla autora jest cel sprzedać jak najwięcej, a dla kupującego cel żeby spamować tam gdzie inni nie mogą. I tu pies pogrzebany. wyjątkiem są niewielkie grupy co sami dla siebie tworzą listy, i nie dają ich na zewnątrz lub tak jak napisałem wyżej każdy robi to dla siebie.

p.s przy odpowiednim zmodyfikowaniu zapytań które wysyła GSA przy harwescie tez można uzyskać całkiem przyzwoity rezultat harvestu jak na obecne czasy.

skad bierzecie listy? hervest scrapboxem

scrapeboxem nikt zdrowo myslacy nie harwestuje już od bardzo, bardzo dawna. Tak listy havestuje się, rożnymi softami dalej filtracja, testowanie i już końcowe wykorzystanie.

Przy obecnym stanie algo Google w zakresie zapytań regularnych i żywotności proxy zmieniło się tylko gdzie, jak się harwestuje i co konkretnie, zęby dostać pożądany rezultat.

Każda "płatna lista" już na stracie jest przekreślona bo dla autora jest cel sprzedać jak najwięcej, a dla kupującego cel żeby spamować tam gdzie inni nie mogą. I tu pies pogrzebany. wyjątkiem są niewielkie grupy co sami dla siebie tworzą listy, i nie dają ich na zewnątrz lub tak jak napisałem wyżej każdy robi to dla siebie.

p.s przy odpowiednim zmodyfikowaniu zapytań które wysyła GSA przy harwescie tez można uzyskać całkiem przyzwoity rezultat harvestu jak na obecne czasy.

Możesz podzielić się wiedzą czym TERAZ się harwestuje? :)

Tak to bez problemów, 10 projektów pociągnie na 100 wątkach, przy większych ilościach możesz zaliczać pady GSA.

Dziękuję za pozytywne opinie i jednocześnie zapraszam do zapoznania się z promocją urodzinową, szczegóły pod adresem https://www.forum.optymalizacja.com/topic/105118-serwery-vps-od-14-zl-brutto-miesiecznie-vmlinepl/page__st__330#entry1256065

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności