Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

czym TERAZ się harwestuje?

Ja harvestuje XseoNem, bo harvestuje nie tylko w Google i przepisuje captcha pryz banowaniu IP ( co nie zmienia faktu że po zmianach wykorzystuje się 3x tyle proxy jak przed zmianami bo w Google już nie każde proxy można "reanimować"). Korzystam jeszcze z jednego harvestera online rosyjskiego, ale nie jest on dostepny dla wszystkich ( w tym przypadku plusem jest ogromna szybkość harvestu i proxy dostarczone przez autora). Dalej autorski soft do zdefiniowania "silnika" i zdefiniowania ustalonych parametrów dla domeny. Później testowy blast i jeszcze raz filtracja już po wynikach blastu i parametrach pozyskanego linku. Mniej więcej w takiej kolejności.

p.s TERAZ napisałeś przy użyciu capsa, a to już od bardzo dawno tak jak napisałem.

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@MaxPan

Jak oceniasz Xseona w stosunku do Hrefera? Jakie prędkości udaje Ci się wyciągnąć na Xseonie? Mam Xseona ale jestem leniem i nie chce mi się samemu testować, dlatego też pytam. Mi osobiście hrefer (ustawiony na 100 wątków) przy średnio/niskiej jakości proxy wyciąga 170-200 url na sekundę (wliczając duplikaty, nie używam footprintów z inurl itp.)

Tu zależę od serwera, ja mam na dedyku i uzyskuje średnio parę milionów wynników w 24h, ale sam rozumiesz zalezę co harwestujesz i jakimi operatorami ile masz proxy i jakiej jakości. Jeśli chodzi o hrefera to tez jest bardzo dobrym harvesterem ale obecnie potrzebuje update, bootmaster mówi ze za niedługo bedzie. W obsłudze hrefer chyba jest odrobinę łatwiejszy, szybkość jest podobna.

Nie mam website submittera, przejrzałem tylko manuala i po nim wnioskuję, że to zupełnie inne narzędzie służące do czegoś zupełnie innego jak SER. Różnica w cenie zapewne stąd, że sven musiał się nad nim więcej napracować, częściej (o ile to możliwe!) go aktualizuje, dorzuca świeże bazy itd. Nie wiem dokładnie bo nie mam tego narzędzia. Wygląda mi na automat z możliwością ręcznego postowania w miejscówkach gdzie inne softy np. nie wchodzą domyślnie.

Dlaczego sobie dema nie sciagniesz ? Website Submitter to dodawarka do katalogow, baza to ponad 7700 katalogow z czego np tylko niemieckich 400 pare ... Przydatne narzedzie jesli ktos ma strone po angielsku czy tez niemiecku. Tworzac projekt wybierasz co gdzie ma dodac, opcja automat lub z palca i jazda.

Miał ktoś problem z podłączeniem Antigate.com do GSA? W Captcha pierwsze mam ustawione CS, a w drugim dodaję Acces Key Antigate i Error:Unable to Get Balance...

VPS mam na V-NET, strona antigate się tam nie wczytuje więc wygląda na to, że coś jest zablokowane ?

activist aka terrorist

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności