Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:D jak dla ciebie za wysoki poziom to nie kupuj :D Bo będzie jak z publikerem że i plik z recenzją nie potrafiłeś przeczytać i męczyłeś nas ogłoszeniami o odsprzedaż :D Paczac na twoje pytania w tematach innych softów, całkiem serio tobie radze nie kupuj, bo zrobisz sobie krzywdę.

tak na marginesie to GSA tez dodaje do darmowych seokatalogow, ale jest raczej gadżet.A bum na dodawarki do seokatalogow był 1-5-2 lata temu i nie wszystkie do dawarki byli otwarcie sprzedawane. Teraz to z seokatalogów zostali tylko strzępy, a dodawarki głownie dodają do platnych grup.

Stanleyek

Niestety bez deadbycapatcha sie nei obejdzie

O czym ty gadasz, w skryptach co obsługuje i skutecznie dodaje w większości niema recaptcha, poco tobie deadbycapatcha, jeśli captcha sniper lamie te captcha, pisałem o tym w pierwszym poście. policzyles sobie ilość wydanych $$$ na blast 20 tys ksiąg gości? Wyręczę ciebie 20 000 x 1,36 USD/1000= 27,2 USD jedna strona, jest to głupota tyle wydawać jeśli captcha sniper kosztuje 77USD ( w przypadku refa oficjalna cena producenta $97)

Faktycznie, w tym wypadku lepiej skorzystać z Captcha sniper:)

Zauważyłem, że podczas zakupu są jakieś dodatkowe płatne dodatki do tego programu.

Czy w wersji trial one również są używane?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

@MaxPan

dokładnie tak jak mówisz, nie da się go podłączyć pod pełny automat, trzeba niestety nacisnąć start. harmonogram jako tako nie ma, są statusy i dzięki nimi można wskazać które postowanie jest ważniejsze. A można ewentualnie przypisywać do każdego projektu ile ma pójść linków?

Testował go ktoś na maxa ile można z niego wyciągnąć linków? moja wersja testowa już się zakończyła niestety..

VPS za 23 USD/m ( procek 2x3,4Ghz RAM 2 G) miesięcznie wystarcza w zupełności, dokładnie nie mierzyłem statystyki obciążenia po-prostu podłączam Captcha Sniper + GSA i chodzi całkiem dobrze (Captcha sniper nie zdalny a na tym samym VPS)

tak na tym VPSie jest tylko to. Tak trial tak samo jak LIcorne AIO jest po-prostu ograniczony czasowo a nie funkcjonalnie jak w przypadku na przykład Sliqsumittera ( tak przynajmniej mi się wydaje, już sporo czasu minęło jak ja bawiłem się demo :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności