Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Funio, edytuj .ini i zobacz na początku tę linijkę, np:

engine type=URL Shortener

pierwsze - engine type, czyli to, gdzie skrypt się znajduje w oknie GSA, może te skrypty są gdzieś pododawane do kategorii, gdzie jest dużo silników i nie możesz znaleźć.

@kbass

NoHandSeo ostatnio testowałem 3 lata temu, ale z tego, co pamiętam, nie było tam żadnego wpływu na to, gdzie zostaną umieszczone linki.

W projekcie GSA definiuje się skrypty i dodatkowe filtry (PR, liczba linków wychodzących, geolokalizacja, obecnośc fraz kluczowych, niepożądanych słów itp.). Sam harvestuje lub dodaje do własnych, wgranych list.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Captcha Breaker też daje radę. Swego czasu miałem z nim lepsza skutecznośc niz z CS. Cena jednak wyższa. Najlepszym jednak rozwiązaniem bylo by odpalić zarówno CS jak i CB i ustawić jeden jako pierwszy, a drugi jako drugi łamach captcha. Do tego jeszcze jak bys dodal decaptchera to byłby juz w ogóle wypas :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Gielo, nie przesadzasz? I jeszcze worek kasy. Bo skuteczność CB i CS jest dość podobna i nie dają sobie radę mniej więcej z tymi samymi. Tak więc teraz potrzebny jest worek kasy na decaptchera czy innego death by captcha. Już takie próby robiłem i standardowe $10 za jakiegoś decaptchera wystarcza na kilka godzin może.

A dodatkowo nie uruchomisz w jednym miejscu jednocześnie CS i CB.

Jeśli koszty dla ciebie nie mają znaczenia to możesz takie rady dawać, ale wspomnij, że kasa nie robi ci problemu. Bo z CB i CS korzysta się nie dla wygody i skuteczności, ale dla ograniczenia kosztów przede wszystkim.

Zajacgd, decaptchera podpinasz jako 3ci łamacz captchy, który robi to z czym sobie nie mogły poradzić dwa pierwsze. Przeważnie jest to recaptcha. Czy przesadzam? Nie koniecznie, bo wiele osob korzysta z takiego rozwiązania.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Gielo, diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli się nie robi "szeroką ławą" to można takie rzeczy robić nawet bez wielkich wydatków. W innym przypadku licznik dość mocno bije. I nie są to rozważania teoretyczne. Łączenie CS i CB, to w sumie niewiele daje. :Lepiej zwiększyć ilość prób łamania. A co do recaptchy to można skorzystać z innego serwisu za stałą miesięczną opłatą, choć nie do końca jestem przekonany do jego deklarowanej skuteczności, choć go cały czas używam.

Tak więc upieram się, że przesadzasz. Szczególnie to może zrobić kuku tym, którzy sami się nie przekonali jak to działa. Choć - "jak się nie wywrócisz, to się nie nauczysz". ;)

Jakie macie skuteczne sposoby na zautomatyzowania lub bynajmniej przyśpieszenie tworzenia artykułów (synonimizowanych) na użytek GSA? Do tej pory używałem anglojęzycznych, ale zastanawiam się czy z polskimi jednak nie będzie wyglądało to lepiej. Jeśli tak to co polecacie?

GSA to spamiarka i ma wbudowany generator synonimizowanych treści :) Nie wiem czy po polsku będzie lepiej jak 99 stron na jakich zamieszczasz linki to nie polskie strony. Jak dla mnie lekko bez sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności