Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostatnio przy kilku projektach pokazuje mi się komunikat o treści:

No targets to post to (maybe blocked by search engines, no scheduled posting)

i projekt się zatrzymuje. Wszystko się zaczęło od ostatniej aktualizacji softu. Jak projekt zmusić do dalszego działania??

U mnie ten komunikat się także pojawia na wszystkich projektach ale wszystko śmiga. Może faktycznie brak mu stron do postowania, a masz wyłączone wyszukiwanie nowych. Ja natomiast zauważyłem inny problem, jakby ilość zużycia procka wzrosło po tym ostatnim update. Objawia mi się to tym, że ilość działających wątków spada i captcha snipper potrafi się wykrzaczyć jak zużycie procka skacze do 100%. Wcześniej nie miałem z tym problemów :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Siema mam pewne pytanie w sprawie budowania linkow za pomoca Tierów.

Czytałem trochę o tym i mam pewne nie jasności. Chcę się upewnić jak robić to w poprawny sposób.

Z tego co sie orientuje robi się to tak,

1) Wiadomo główna strona do pozycjonowania + ustawienie programu (keyword'y anchory, itp)

2) dodanie nastepnego Tier'a (ewentualna zmiana ustawien, uzycie linkow z poprzedniego tiera)

3) to samo co wyzej, do ilości Tier'ów jaka potrzebujemy

Tylko nie wiem, czy tier'y dodajemy po tym jak poprzedni osiągnął wymaganą przez nas ilość linków zweryfikowanych i po prostu stopujemy go i puszczamy nastepny.

Druga opcja to utworzenie dajmy na to 4 Tier'ów, kazdy uzywa tak samo linkow z poprzedniego i tylko przy kazdym Tier'ze zmieniamy ilość linków na dzień (z kazdym nastepnym Tier'em ich ilosc sie zwieksza) i puszcamy wszystko na raz.

Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.

@up

Ja puszczam tiery po zakończeniu dodawania głównego projektu. Jeśli np. ustawisz sobie harmonogram, który zmienia projekty co 60min, w głównym projekcie masz np. 1 zweryfikowany link, po 60min startuje tier to on będzie podlinkowywał tylko ten jeden zweryfikowany link

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Mam do Was pytanie bo chyba czegoś nie ogarniam...

Mam projekt i w zakładce Data mam url i pytanie...

klikam Edit Add URL and Anchor text dodaje stronę i anchory po czym w podglądzie projektu mam zamiast prawidłowych linków: [ANCHOR_COMES_HERE]

Próbowałem już %link% oraz <a href="%url%">ANCHOR TEKST</a> i skończyły mi się pomysły jak to rozwiązać, dodam jeszcze tylko ze po dodaniu słów w Anchor Text (based......) dodaje te drugie zamiast przypisanych do url.

Z góry dzięki

Hank- dzięki wielkie za chwilę sprawdzę co i jak.

Siema mam jeszcze jedno pytanie, ustawilem sobie w projekcie, ze jeśli nie da sie rozwiązać captchy itp to ma wybrac losowo. Niestety dalej spotykam sie z wyskakujaca cpatcha do rozwiazania, tak jakby dalej bylo utawione na "Ask user". Chciałbym sie dowiedzieć czy jest to normalne, czy po prostu co mi sie porypalo?

Ok juz ogarnąłem, nie zauważyłem, ze w głownych ustawieniach programu mialem jeszcze zaznaczone, zeby pytal o captche :)

Siema mam pytanie do was, a szczegolnie do tych którzy używaja/li Ahrefs.com do sprawdzania backlinkow. Chciałbym was zapytać, jeśli zaczynaliście pozycjonować nową stronę/bloga czy co kolwiek, to po jakim czasie pokazywały się wam "raporty" na ahrefs'ie? Wiem, ze nie ma na to reguły, ale chodzi mi bardziej o wasze doświadczenia w tym zakresie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności