Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Options” – odznacz następującą opcje:

- „use URL’s from global ….

- kliknij w okno wyszukiwarek „how to get target url’s” i daj opcje „check none” – czyli wyłączasz korzystanie z aktualnej bazy i wyszukiwanie nowych miejsc po słowach kluczowych. Jak teraz klikniesz „OK” w oknie projektu dostaniesz informacje i ostrzeżenie „No search engine was chosen”. Dajesz OK.

3. Jak masz zapisany projekt w głównym oknie programu klikasz na jego nazwę prawym klawiszem i wybierasz „Import target URL’s” – czyli Twoja listę – z pliku lub schowka.- See more at: https://www.testypozycjonera.pl/gsa/#sthash.zlI0X379.dpuf

- kliknij w okno wyszukiwarek „how to get target url’s” i daj opcje „check none” – czyli wyłączasz korzystanie z aktualnej bazy i wyszukiwanie nowych miejsc po słowach kluczowych. Jak teraz klikniesz „OK” w oknie projektu dostaniesz informacje i ostrzeżenie „No search engine was chosen”. Dajesz OK.

3. Jak masz zapisany projekt w głównym oknie programu klikasz na jego nazwę prawym klawiszem i wybierasz „Import target URL’s” – czyli Twoja listę – z pliku lub schowka.- See more at: https://www.testypozycjonera.pl/gsa/#sthash.zlI0X379.dpuf

1. Options odznacz ,,use URL from global..." następnie w oknie wyszukiwarek ,,how to get target url" zaznacz opcję ,,check none"

2. klikasz na zapisany projekt prawym klawiszem i wybierz ,,import target url URL" i dodaj swoją listę

Gotowe

Jakiego narzędzia najlepiej użyć do zbudowania listy pod GSA? Gscarper?

Najlepiej kupić gotową.

Najlepiej zrobić swoją.

Do tego celu możesz użyć jakiegokolwiek harvestera + głowy w budowaniu footprintów.

Z polecanych narzędzi Gscraper ( sam korzystam ) oraz XseoN (tutaj opieram się opiniami innych).

Siema odnosnie prywatnych prox'ow, to uzywacie ich do wszystkich opcji, bo ja osobiscie mam zaznaczone wszystko oprocz pr checking, do ktorego mysle ze nie sa mi one potrzebne.

Jeszcze mam pytanko do Tier 1, mam ustawione na limit 50 submision na dzien, co mysle ze jest optymalne. Zaznaczylem tez sobie Artykuly, social network i web 2.0, zastanawiam sie czy dodac cos jeszcze np blog comments, czy to co mam wystarczy. Jeszcze zastanawiam sie do ilu linkow zweryfikowanych dochodzicie, bo gdzies czytalem ze goscie dobijali do 100 i nie nabijali wiecej. Jeśli mielisbyście jakies wskazowi dla mie bylbym, bardzo wdzieczny :)

btw. uzywam wlasnej listy do GSA.

Czy linkiowanie polskich anchorow z anglojezycznych tresci ma obecnie jakakolwiek racje bytu no i czy jest to bezpieczne ?

Dzialam w zasadzie glownei na rynku USA i nie mam duzych doswiadczen w PL stad pytanie, trafilo mi sie paru klientow krajowych ostatnio i testuje GSA od 3 tygodni na nich ale poki co zero efektow mimo ze uzywam wylacznie docelowek PR3+ W.20, Articles Directories, Wiki i Social Networks, wszystko chodzi w 3 tierach, indexuje expressindexerem i poki co zero efektow

Projekty anglo ladnie wchodza w topy a PL za diabła,czytalem pare postow na tym forum i innych ze teksty anglo nadal dzialaja ale jakos nie moge znalezc potwierdzenia tego faktu na swoich projektach, mozecie sie podzielic swoimi doswiadczeniami ?

STRONABIZNESOWA.PL

Budowa Responsywnych Stron WWW

250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo !

No tak, jesli masz fraze "adobe acrobat" nie ma pewnie znaczenia czy otaczajacy je tekst jest chinski, japonski ,niemiecki czy angielski, bo to nazwa własna produktu wiec tego problemu nie ma, ale jesli umiescisz w tekscie angielskim fraze "zmywarka bosch" to moze to juz budzic pewne watpliwosci i tego dotyczylo moje pytanie (:

Wnioskuje jednak po Twojej wypowiedzi ze ma to racje bytu bo dzialasz w ten wlasnie sposob ?

STRONABIZNESOWA.PL

Budowa Responsywnych Stron WWW

250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności