Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od 2 dni mam jakiś dziki problem ze stabilnością GSA SER. Nie chodzi o prędkość działania czy LpM tylko program, zwłaszcza przy importowaniu list, ma tendencje do przywieszenia się na minutę gdzieś (na belce Program nie odpowiada etc), potem puszcza na parę sekund i tak w kółko. Co ciekawe w menadżerze zadań na zakładce procesów SER ma wybrany priorytet Poniżej normalnego - i jaki inny bym mu nie ustawił i tak jest wybrany ten. Możecie zerknąć u siebie na VPSy czy też takowy jest ustawiony, czy to normalne?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Jeśli chcesz być zadowolony to niestety ale listy musisz zrobić sam, ewentualnie zlecić komuś ich zrobienie (takich indywidualnych, nie dla ogółu).

Kupowanie "publicznych" list nie ma większego sensu, lepszą zrobisz w ciągu doby dowolnym narzędziem.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Czy też ktoś zauważył problem z ilością dodanych linków ( Verified ) od wczorajszej aktualizacji 7.65 ?

Do wczoraj dzienna ilość dodań spokojnie dobijała 100sztuk na projekt a od aktualizacji spadła praktycznie do 10% dodało 15 linków w ciągu doby.

Proszę o informacje czy ktoś też coś takiego doświadczył.

Pozdrawiam

Grzesiek

O ciekaw jestem jak ze skutecznością, ja jeszcze nie updateowałem. Swoją drogą max 100 linków w ciągu dnia to bardzo bardzo mało... ja dobijam do 4-5 tysięcy na projekt (szczególnie na początku działania projektu), oczywiście nie mówię, że takie blasty są dobre, mówię tylko o możliwościach SERa.

Symultanicznie mam kilkanaście/dziesiąt projektów odpalonych, i dobijam do kilkunastu tysięcy zweryfikowanych wysłanych linków na dobę.

Na hamerykańskich forach ludzie chwalą sie wynikami po set tysięcy, więc i u mnie zapewne da się więcej. Na pewno warto zbierac listy np. scrapeboxem albo gscrapem, robią to o wiele wydajniej niż SER.

100 sztuk, to tyle co nic. No chyba, że to jakieś super miejscówki (ale zakładam, że nie).

Co do problemu - sprawdź proxy i to czy jeszcze masz do czego dodawać.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności