Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

SEO Indexer to strata czasu, ja korzystalem wczesniej z Expressindexera, ale przesiadlem sie ostatnio na InstantLinkIndexer - rewelacja, indeksuje nieprawdopodobnie szybko i co wazne nie drogo, aczkolwiek jest to subskrypcja wiec nie jest to jednorazowa oplata tj w przypadku GSA Seo Indexera, ale skutecznosc nie porownywalna zadna miara.

STRONABIZNESOWA.PL

Budowa Responsywnych Stron WWW

250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo !

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdzie mogę zakupić w miarę sensowną listę to GSA?

czy ktoś wie coś na ten temat? Bo pachnie mi to wielką ściemką...

https://www.forum.lockerz.com.pl/topic/129860-sprzedam-listy-do-gsa-ser-scrapebox-senuke-dost%C4%99p-do-indexificationcom-spyfucom-articlebuildernet-itd/

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Gdzie mogę zakupić w miarę sensowną listę to GSA?

Jeśli naprawdę ma być sensowna, należy ją samemu zrobić.

Innej opcji nie ma.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Aramin173

3.Źródło pozyskania: Własne

Jasne :D To są listy między innymi z getlinklist.com :D Jak widać na PIO nawet nie reklamuje się,bo wiadomo czemu :D

Te listy jechanie mniej więcej tak samo jak ładna tirówka przy ruchliwej trasie.

Ehhh zrobić listę samemu... czuję że znowu będę do tego celu potrzebował program za pierdyliard dolarów. Czy to prawda? Możesz mi poradzić jak i czym samemu zrobić taką listę do GSA?

Aha... na początek chciałem to wszystko ogarniać z laptopa. Jak już wszystko ogarnę to w tedy VPS. Nie ma problemu z licencjami potem jak wszystko bede na VPS instalował? chodzi m.in. o GSA, Snipera, ewentualnie Zennpostera i Zenbloga.

Firma VECTRUM

Dokładnie, ludzie z list robią jakąś tajemna wiedze za setki dolarów, to nic innego jak to co jest w wyszukiwarce, a wyciągnięcie tego z wyszukiwarki nie jest aż tak skomplikowane. Po drugie sam GSAm może znajdować 'dobre" listy wystarczy zmodyfikować domyślne fotosy.

No to w takim razie do czego w tym GScraper należy podawać jeszcze keywords?

Myślałem że w takim razie footprinty starczą ale bez keywordsów soft nie chce ruszyć i nie wiem jakie podać...

Firma VECTRUM

dzięki keywordsom wyszukiwarka wypluje więcej adresów. na jednym footprincie pobierzesz max 1000 wyników. Z keywordsami może to być 1000 razy ilość keywordsów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności