Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

@up

kombinuj a sam się zdziwisz do czego dojdziesz,

no ale tylko jak sam się za to weźmiesz, nikt takich rzeczy nie podaje publicznie, sam się o tym przekonałem parę wiosen nazad

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dam rade, (sam wymysliłem jak to zrobić) ale to bedzie też wymagało czasu a chciałbym odpaliś GSA jak najszybciej ;)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Swoją drogą ułatwić Ci to moze footprint studio wbudowane w GSA ( Options/Advanced/Tools/Footprint Studio )

Edit: To i może ja coś skorzystam - używacie proxy czy buletprofów? I czy porównywał ktoś skuteczność textcaptchasolver'a do banditima? ( askmebota nie biore pod uwage bo wg mnie jest gorszy od banditima )

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

To i może ja coś skorzystam - używacie proxy czy buletprofów?

Testowałem i tak i tak, stawić na bullet w mojej ocenie nie opłaca się, chyba, że IP zmieniać co tydzień. Ja daje na jedną odpaloną instalacje miesięcznie 10 proxy prywatnych w rotacji ( 5+ 5) i jest OK, trzeba brać pod uwagę że nie komentuje GSA wordpresow. bo aksimet szybko wyłapuje IPki. Co do textcaptcha to nie porównywałem

Swoją drogą ułatwić Ci to moze footprint studio wbudowane w GSA ( Options/Advanced/Tools/Footprint Studio )

To jakaś żart (

), FFactory przy tym to mistrz

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Gdyby ktos potrzebowal dobrej listy Verified (ponad 500,000 swiezo zweryfikowanych) to zapraszam

https://serlist.org

Staty na stronie. 3 dni temu zakonczylem przetwarzanie, to nie sa targety submited tylko verified czyliu przepuszczone juz przes testowe proejkty, po usunieciu duplikatow urli dla komentow i duplikatow domen dla kontekstuali, w sumie 544,000 targetow do postowania.

STRONABIZNESOWA.PL

Budowa Responsywnych Stron WWW

250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo !

Jednak FFactory nie działa tak jak trzeba https://www.forum.optymalizacja.com/topic/200734-footprint-factory-do-tworzenia-footprintow/?p=1378385

PS. Macie jakiś program który sprawdzałby statystyki wyrazów w plikach z konkretnego folderu? (zaznaczam że format miałby być pełny: słowo-123100 razy)

• 4 tygodnie później...

Jeśli masz login hasło i adres url to mozesz zaimportować dane do GSA poprzez Modify Project ->Import->Account Data -> z pliku/ze schowka (url:login:hasło) i wtedy GSA bedzie korzystał z tych danych a do jakiego typu bedziesz dodawał i czy doda to sprawa 2 rzędna, chodzi o pliki silników

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Może dlatego, że GSA nie dodaje komentarzy do Drupali bodajże? W zeszłym roku pamiętam ktoś o tym pisał tam na forum i wówczas jeszcze Ozz nie potrafił/nie mógł/nie chciał tego zakodować. Xrumer komentuje blogi na drupalach, ale to musiałbyś zadać to samo pytanie w odpowiednim temacie, bo nie wiem jak zaimportować konta do rumaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności