Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wicked Article Creator - też polecam, nie za drogi i spełnia raczej swoją funkcje (generuje z automatu opisy do GSA, albo sam pobiera skądś treści albo jakieś treści mu się daje a on je synchronizuje i robi teksty pod dane skrypty, już nie pamiętam), a jakiej jest to jakości to nawet nie wiem bo co prawda soft mam, ale używałem go zaledwie go ok dwóch razy.

P.S.

Ogólnie juz rzadko GSA używam, raczej wszystko ja + moich dwóch pracowników niepełnosprawnych (biorę na nich dofinansowania co miesiąc z PFRONu, polecam ale na początku duża biurokracja z tymi dofinansowaniami jest [mogę pomóc]) ręcznie robimy.

P.S. 2

Podbijam wcześniejsze pytanie:

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co trzeba mieć (jaki plugin lub ustawienia) na stronie ze skryptem drupal lub joomla aby GSA tam zalinkował? Chodzi o strony własne a nie "czyjeś". Z wordpressem pewnie nie będzie problemów bo ten skrypt dość dobrze znam, ale na joomli lub dupalu już nie bardzo.

Czy ktos w was ma może strony zapleczowe na dupalu lub joomli i używa do ich obsługi GSA?

GSA daje Ci tylko wstępny szablon, poprawianie skuteczności leży po stronie użytkownika.

Tak, bo seo to kombinowanie i analizowanie "logów" na każdym etapie / dostrajanie i tak w kółko Macieju.

Myślę, że jednak @Mariusz ma rację o tyle, że statystyczny user "amerykański" co widać na BHW i w innych miejscach, gdzie się udzielają chce mieć kolorowy interfejs UD + wygodny import w chmurze txt z KM/WAC + kupić bazę w subskrypcji za 50$/mc + wciskać enter a nie babrać się w plikach i cokolwiek analizować.

Dlatego oni mają ładne i wygodne softy, a RU skuteczne ;) Po środku gdzieś tam Sven/DE jako fabryka baz dla DT, choć pamiętam ten soft od pierwszej wersji, gdy dodawał tylko do ksiąg gości i mam sentyment.

A na końcu będzie już tylko ciemność i ZP ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Uwaga! Jeszcze nie wytrzeźwiałem, po naszym wspólnym pijaństwie nocnym w innym wątku, a ponieważ akurat też w tym czasie harv leciał to ... mamy wspólną tamtą bazę :szampan: i test proponuję.

Wrzucę Ci na @ 5k samych ru K2, zobaczymy ile GSA ogarnie. Mail ... ?

Ps. promocja ograniczona czasowo (trzeźwieję)

E: zastrzegam sobie możliwość podmiany bazy z .ru na .de, jakby się @Max obudził i tu zaglądał ;)

E1: indeksacja świetna, oczywiście jeśli "interesujące" texty piszesz

E2: leniuchy, może ja wieczorem testnę, ale czy to będzie wiarygodne ? (nie mam CEC in SEO) :hahaha:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Wręcz przeciwnie, radość spamowania nieustająca a i materiał radziecki - gniotsja nie łamiotsja :)

Miałem na myśli zupełnie co innego: za łatwo gimbaza dostaje dostęp do skryptów, które trafiają potem do DT a ja wywalam kolejne skuteczne szablony ZP ;(

esoTalk ? Kompletna strata czasu, nie bierz i przekaż innym, że nie warto :P

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności