Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...

Orientuje się ktoś jak testować nowe śilniki w gsa? W xr np jest folder debuger gdzie są wyniki ostatniego działania na stronie, jest coś podobnego w gsa?

W sumie to pytanie głównie do @MKucinski jak byś mógł się wypowiedzieć :)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Robisz normalnie nowy projekt, zaznaczasz swój silnik tylko i włączasz debug w zaawansowanych opcjach - run in debug mode. Tam masz każdy step pokazany, możesz kliknąć ppm i zobaczyć w html na jakim etapie było GSA jak pojawił się problem i odpowiednio zmodyfikować silnik, aby poszło dalej.

run in debug mode pokazuje się w okienku - pamiętaj, żeby go nie zamykać tylko czyścić log i po skończonej z nim pracy go wyłącz w menusach, bo będzie pliki .html zapisywał. Kiedyś o tym zapomniałem i miałem kilkanaście tysięcy plików .html do usunięcia z serwera bez dysku ssd :D

• 3 tygodnie później...

Witam ! Orientuje się ktoś jak dodac w GSA listę linków jako trier 1 (lista linków pochodzi z innego programu) aby ustawic do niej linkowanie jako trier 2.

Generalnie bardziej chodzi to o sprwdzenie tej listy w GSA co jest dofollow co nie które linki nie dziąłają już. Lista jest troche stara i może coś nie działać a sprawdzanie ręczne słabo wygląda. Generalnie dopiero startuje z GSA i nie moge tej opcji znależć.

Pozdrawiam !

Ja listę najpierw bym przygotował np. ScrapeBox'em, sprawdził co działa - oddzielił dofollow od nofollow, oddzielił te z anchorem na brand czy url i potem już mając kilka gotowych list zapinał je do GSA.

to ja też wtrącę swoje 3 grosze i powiem, że v-mine już nie mają swoje serwery na kolokacji się w ionik, właśnie zmienili sterownie. Dosłownie wczoraj zaczęli migracje.

70 wątkach

nie wiem czy na jakimś innym VPS w tej cenie, pójdzie więcej.

Dostałem wczoraj już nowe VPSy, i jak na razie jestem bardzo zadowolony porównując z dotychczasowymi.

emaili trzeba czytać :D

Drodzy klienci,

w związku z obecną sytuacją w serwerowni IONIC (tu opisana przyczyna nie warto to podawać na forum), w której od 5 lat kolokujemy sprzęt,
jesteśmy zmuszeni przenieść Państwa serwer do naszej nowej infrastruktury. Dalsza współpraca z centrum danych IONIC jest niemożliwa.

w związku z tym musimy przenieść Państwa serwer na naszą nową infrastrukturę, najszybciej jak to możliwe.
Termin przenosin jest dowolny, pracujemy w trybie 24/7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności