Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

banansltd jeden i drugi soft ma demo, wystarczę ściągnąć i odpalić żeby zrozumieć ze to co napisałeś to nonsens. To ZUPELNIE rożne softy. A twoje stwierdzenie ze templatki CSA to jak szablony w zennposterze to delikatnie mówiąc miało przemyślane.

@maxpan - patrzę na to jakie wykonują akcję

- nie pytam o szukanie urli, własne captcha i inne funkcje dodatkowe

@miało przemyślane - oświeć mnie

- jeden i drugi potrafi np.dodać do wordpress'a - jesli ci sie chce - napisz jaką widzisz w tym DELIKATNĄ różnicę?

- wjednym i drugim możesz stworzyć templejtkę, która wykona akcję w SER nie musisz szukać w nieskończoność przecież web2.0 i fixed url

jest szybszy,wolniejszy, mniej, bardziej... ?

Zp - tak u jest edytor graficzny, własne proxy, zennobox(wymiana) - ale własnie chodzi o to czy GSA potrafi wszystko to co zrobiłby ZP

(edit: no tak ściągnę/ ściągnołem zp (kiedyś) - i rzeczywiście jest inny - trzeba samemu sobie skrobnąć templejtkę - ale ten krok pomijam - zakładam że kupię na początek - o ile SER czegoś nie potrafi...)

miało przemyślane - oświeć mnie

szkoleń, nie prowadzę, a w tym przypadku podstawy podstaw kłaniają się. Jeśli po obejrzeniu demo jednego i drugiego softu dalej jesteś przekonany że to podobne softy, to naprawdę w niczym pomoc tobie nie mogę.

Te softy właśnie w niczym nie są podobne, idąc twoim tokiem myślenia można stwierdzić : Zennoposter to identyczny soft jak xRumer, SeoCAT, Scrapebox, ( zenek również potrafi harwestowac a nie tylko postować), Zebroid i setki innych SEO-softów.

EOT.

• 2 tygodnie później...
co jest z tym vatem?

to taki podatek, jak napiszesz konkretnie o co tobie chodzi to może konkretnie ktoś coś powie..

Źle się wyraziłem, co nie znaczy, że musisz od razu odpisywać jak do debila.

--------

Przy wyborze zakupu GSA wybierając Polskę dolicza mi VAT 23%, gdy inne kraje tego nie mają. Kumpel zamówił normalnie soft bez vatu. Jest możliwość kupienia programu bez tej dodatkowej należności?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Źle mnie zrozumiałeś, ja nie zamierzam oszukiwać, wypraszam sobie takie domysły. Uzyskałem już na priv odpowiedź od jednego użytkownika. Po prostu kiedyś tej opcji nie było, a od nie dawna jest, za co mu dziękuje. Nic więcej nie potrzebuje w tym temacie.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

1. Na zachodzie bardzo popularny program. Jak on sprawuje się na polskie warunki? (przerwie ktoś milczenie) :-D

2. Polecicie jakiś tani polski host VPS z Windows? (dla niewymagających)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności