Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Potrzebuje kupić pywatne proxy do GSA SER, możecie coś polecieć szybkiego (najlepiej by proxy bylo z europy). Zależy ma szybkim zwiekszeniu LpM oraz VpM.

Kupiłem z cheapprivateproxies org ale proxy są z USA i są bardzo wolne, nie nadają sie do GSA SER.

• 2 tygodnie później...

Czy tylko mi się zdaję, że ten program czasem robi co mu się podoba? Miałem bardzo delikatną domenę, chciałem dać trochę profili na wpis a patrze on mi innych rzeczy nadodawał mimo iż miałem poustawiane. Mam też wrażenie, że czasem tak jakby się zawiesza i wiele projektów najlepiej wyłączyć i włączyć, żeby znowu coś ruszyło. Niby miał być kombajn a mam wrażenie, że cały czas trzeba przy nim dłubać żeby coś się działo konkretniejszego.

Czy tylko mi się zdaję, że ten program czasem robi co mu się podoba?

Raczej tak.

To jest mocno dopracowany program. Najczęstszym problemem jest niewłaściwa / nieumiejętna obsługa (to nie złośliwość :) a doświadczenie).

Przed uruchomieniem projektu warto dwa razy sprawdzić ustawienia a nawet w trakcie jak nie masz wprawy.

Nowy projekt ma domyślnie zaznaczone skrypty, tu przy zapisywaniu i zmianach warto uważać.

Miałem bardzo delikatną domenę

Nie mając odpowiedniej wiedzy nie powinno się używać takich programów do takich domen, co już wiesz :)

Mam też wrażenie, że czasem tak jakby się zawiesza i wiele projektów najlepiej wyłączyć i włączyć, żeby znowu coś ruszyło. 

Ma prawo, jak każdy program do pozyskiwania linków.

Niby miał być kombajn a mam wrażenie, że cały czas trzeba przy nim dłubać żeby coś się działo konkretniejszego.

Jak oczekujesz, że guzik Start załatwi sprawę, to jesteś w błędzie.

Sami milionerzy by byli :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności