Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z ciekawości i widzę, że bez zalogowania nie mogę go przeglądać

Dobrze, że masz taką ciekawość. Dzięki temu masz świadomość, że masz źle zrobioną listę.

Blasty testowe i odsiewasz to czego nie lubisz.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Dla większej skuteczności chciałem odpalić razem  gsa captcha breaker i captcha sniper do rozwiązywania captcha w gsa search engine ranker. Widziałem kilkukrotnie na tutorial dotyczących innych spraw, że można tak zrobić. Schody zaczynają się w miejscu ustawieniu portów bo oba chcą pracować na 80. Zapewne jednemu z nich trzeba ten port zmienić tylko na jaki i jak się do tego zabrać?

www.lodzpozycjonowanie.com.pl - Agencja Interaktywna

Dla większej skuteczności

Wiele tak nie osiągniesz.

Pokombinuj zestaw CapMonster 2 + CB, lub CB plus jakiś abonamentowiec np.rip

Oczywiście to droższe rozwiązanie niż Twoje, ale albo tanio albo skutecznie.

Pozdrawiam,

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

gsa captcha breaker i captcha sniper

Czemu uważacie, że nic nie da? Obecnie korzystam w GSA CB i później Death By Captcha. Mam jednak też CS (kupiony dużo wcześniej), który czasem robi mi w ScrapeBox. Bazy CB i CS nie są pewnie identyczne więc skoro już je mam chcę oba zapędzić do pracy w Gsa Search Engine Ranker. W ustawieniach sam ma taką możliwość. Więc pewnie będzie się zdążać, że jeden z nich rozwiąże to czego nie umie drugi (chodź sam przyznaję nie będzie to często).   

www.lodzpozycjonowanie.com.pl - Agencja Interaktywna

Zapewne jednemu z nich trzeba ten port zmienić tylko na jaki i jak się do tego zabrać?
GSA-Captcha-Breaker-Options-Menu1.png

When checked, this setting will allow GSA Captcha Breaker to bind to the selected IP from the drop-down menu and the selected port. Keep in mind that if you are running another webserver such as an Apache instance, you should change the port to something other than “80”. Even Skype has a setting to listen on port “80” which will also interfere, so first step is to make sure that GSA CB is listening on a free “channel”

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności