Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie jak konik napisał, gsa czasy świetności ma za sobą, są lepsze softy na rynku, a jeśli już uparłeś się żeby spalić domenę to kup proxy w buyproxies.org które idealnie się nadają, za 10 dolarów masz 10 proxy semi co wystarczy na jakieś 150-200 wątków.

choć nie mam pojęcia, do czego

np. do ksiąg gości,

po co linkować np. xneolinksem na księgach gości jak GSA robi to zdecydowanie szybciej i skuteczność ok

Dzięki Sebastian za chęci szczere ! :D

Uwierz mi jednak, że GSA używałem dłuugo przed powstaniem tego tematu na PiO, pisałem silniki i inne modyfikacje, toczyłem dysputy o nim na zamkniętych forach etc.

np. do ksiąg gości

jak powstało GSA to tylko tam dodawało, będzie mi więc łatwo zapamiętać Twoje zalecenia :D, choć wolę jak rozmawiamy o filmach na YT ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Do wszystkiego nadaje się, głownię chodzi w jaki sposób, na jakich CMS, na jakich plikach engine.

Wyjęte "z pudelka" GSA odpalone na harwest i posting po standardowych CMS to już dawno nie aktualne.

Ale mało zaspamowane CMSy które można obskoczyć post get to jak najbardziej. Głownię dla tego ze łatwo pisać swoje "szablony", o wiele łatwiej jak w xR ( w mojej ocenie) ale GSA nie ma swojego OCR a CB niestety nawet w porównanie nie wchodzi do OCR xR.

Więc każdy wybiera to co komu pasuje. Ale jak ktoś myśli, że postawi "blog" z niby "hackami popularnej gry" odpali GSA i zarobi majątek na subsms to bardzo myli się.

• 4 miesiące temu...

Jeśli to jest problem z natury tych poważnych to rzeczywiście :cray:  Zawsze jest jednak szansa, że jak to GSA człowiek zostawi to pozycje pójdą w górę ...  :P

A tak serio to takie błędy miewałem w przypadku problemów z zasobami na dedyku, po restarcie śmigało aż miło.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Do wszystkiego nadaje się, głownię chodzi w jaki sposób, na jakich CMS, na jakich plikach engine.

Wyjęte "z pudelka" GSA odpalone na harwest i posting po standardowych CMS to już dawno nie aktualne.

Ale mało zaspamowane CMSy które można obskoczyć post get to jak najbardziej. Głownię dla tego ze łatwo pisać swoje "szablony", o wiele łatwiej jak w xR ( w mojej ocenie) ale GSA nie ma swojego OCR a CB niestety nawet w porównanie nie wchodzi do OCR xR.

Więc każdy wybiera to co komu pasuje. Ale jak ktoś myśli, że postawi "blog" z niby "hackami popularnej gry" odpali GSA i zarobi majątek na subsms to bardzo myli się.

Uważasz, że do TR2 i TR3 lub nawet do samego TR3, GSA się nie nadaje nawet wyjęte "z pudełka" z własnymi listami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności